Baš kao na legendarnom Titanicu, i na zagrebačkom Jarunu 15. travnja večerat će se – sa stilom. U povodu 100. godišnjice potonuća Titanica, najopjevanijeg broda unatoč nesretnoj sudbini, restoran Lido pripremio je večeru i meni koji su odlučili nazvati "'Posljednja večera na Titanicu".
Večera koju potpisuje chef stoji 651 kunu te uključuje 11 sljedova hrane koju prate isključivo hrvatska vina, od Slavonije do Istre i Jadrana – vinara Enjigija, Krauthakera, Dubokovića, Roxanića i Damjanića...
Evo kako izgleda večera na Titanicu viđena očima hrvatskog chefa: u prvom slijedu poslužit će se canepi a l'admiral, slijedit će ih consogmme Olga. Zatim će se u tanjurima naći riba, točnije poširani losos s umakom mousseline, da bi ih u četvrtom dočekao entree – pileća prsa. Slijedi remove – filet mignone Lili te mali predah – punch Roman. Uvod je to u sedmi slijed i pečenog goluba na uvenuloj salati. Osmi slijed je nešto lakša salata – salata od šparoga sa šampanjcem – šafran, vinaigrette. Večera nije prava ako nema nečeg slatkog pa za kraj u devetom slijedu stiže – čokoladni eclair s francuskom kremom od vanilije, a u desetom kava ili čaj. Jedanaesti slijed, za kraj, uspomenu i pozdrav – mignanrdise.