Iskustva poznatog kuhara

Chef Filip Horvat: 'Moj degustacijski menu je u tri čina, poput kazališne predstave koju pričaju jela'

Foto: Sandra Simunovic/PIXSELL
Chef Filip Horvat: 'Moj degustacijski menu je u tri čina, poput kazališne predstave koju pričaju jela'
30.09.2021.
u 07:00
Na naslovnoj stranici jesenskog menija restorana Theatrium by Filho portret je Monice Bellucci, slikara Stjepana Šandrka

Ovaj sadržaj je dostupan samo za Premium korisnike Večernjeg lista.

Pretplatite se na sadržaj s potpisom.

NOVA FAZA SKUPLJEG HLADNORATOVLJA

Naoružavanje Europe i svijeta: Kako je oružje opet postalo najvažnija stvar na svijetu

Zadnjih nekoliko desetljeća mislilo se kako svijet mirno plovi prema općoj preobrazbi svih gospodarskih, društvenih, političkih i kulturnih životnih uvjeta i da se njegovoj sve većoj uzajamnosti i međuovisnosti ništa ne može prepriječiti niti je zaustaviti. Sada se svijet nalazi u novoj fazi grubljeg i kudikamo skupljeg hladnoratovlja, blokovske podjele šire su nego prije te s većim brojem jakih globalnih igrača i konfrontiranih saveza no ikada dosad

Ključne riječi


Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.