Pire krumpir se, barem na našem području, priprema tako da se krumpiri skuhaju u vodi, dodaje se sol, maslac i mlijeko i napravi kremasta tekstura s pomoću drobilice za pire.
Ako je suditi po savjetima s društvenih mreža, pripremamo ga potpuno pogrešno. Osim što nepotrebno trošimo neke sastojke, prljamo i previše posuđa. TikTokerica @legglauren91 ima nešto drukčiju tehniku koja je oduševila mnoge.
Ona, naime, krumpir skuha u mlijeku, a kada je gotov, ne treba ga ni procijediti, već se samo dodaje maslac, sol i malo papra. Umutiti ga možete drobilicom ili mikserom ako želite postići jako glatku teksturu.
Kaže kako ne mora prati cijedilo, ne troši vodu na kuhanje, a ono najbitnije – pire je boljeg okusa!
Videoobjavom oduševila je druge korisnike koji kažu kako jedva čekaju iskušati ovaj recept, prenosi The Sun.
@legglauren91 #repostingmyoldvideo #mashedpotatoes #tryingnewthings
♬ The Assignment - Tay Money
Genijalan trik da pečeni krumpirići budu hrskavi baš svaki put
"prema društvenim mrežama radimo ga pogrešno..'' .....buahahah što je nama postalo mjerodavno, pa strašno... Već dugo niste onu da pogrešno jedemo bananu, evo što kažu stručnjaci. Ili mama na instagramu otkrila kako očistiti perilicu uz jedan trik...