tko bi rekao

Cijelo vrijeme pogrešno radite pečeni krumpir? Probajte s ovim sastojkom, biti će nevjerojatno hrskav i ukusan!

Foto: Shuttershock
Cijelo vrijeme pogrešno radite pečeni krumpir? Probajte s ovim sastojkom, biti će nevjerojatno hrskav i ukusan!
23.12.2022.
u 15:30
Nakon što je krumpir poslagao na lim, stavio ga je u pećnicu oko 20 do 25 minuta.
Pogledaj originalni članak

Eitan Bernath mladi je kuhar i poduzetnik koji je slavu stekao zahvaljujući receptima koji su laki za praćenje i primamljivi, a sada je pokazao odličan trik kako napraviti najbolji i hrskavi pečeni krumpir, kako prenosi The Sun.

U svom vodiču za pečeni krumpir, započeo je sa zdjelom nekuhanih mladih krumpira. I na njih je stavio jean neobičan sastojak – majonezu, te dobro razmazao i umasirao majonezu po cijelom krumpiru.

 Ovo je tajni sastojak za palačinke zbog kojeg će ispasti bolje nego ikad?

Foto: Thinkstock
hrana
Foto: Thinkstock
Palačinke
Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock
Palačinke
Foto: Thinkstock
Palačinke
Foto: Thinkstock
Palačinke

@eitan Mayo Roasted Potatoes are going to be your new favorite cooking hack this season! #cooking #food #chef ♬ original sound - Eitan Bernath

Zatim je dodao nekoliko žličica paprike, češnjak u prahu, luk u prahu, sol i svježe mljeveni papar. Posljednji sastojak kuhara bio je nasjeckani peršin. Sve je izmiksao, rukama prebacujući krumpire za punu pokrivenost. Nakon što je krumpir poslagao na lim, stavio ga je u pećnicu oko 20 do 25 minuta.

Muškarac otkrio trik za perilicu posuđa pa izazvao burnu raspravu: 'Ovo uopće nema smisla'

 

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 11

Avatar Cohen
Cohen
20:10 23.12.2022.

O temperaturi pećnice ni A, ni B. Sitnica

Avatar Asterix
Asterix
15:45 23.12.2022.

Umasirao majonezu po cijelom krumpiru??? Nadam se da je krumpiru godila masaža.

PR
Propitivač
20:01 23.12.2022.

Već je i topla majoneza odvratna, a kamoli pečena. Hvala ne bih.