Eitan Bernath mladi je kuhar i poduzetnik koji je slavu stekao zahvaljujući receptima koji su laki za praćenje i primamljivi, a sada je pokazao odličan trik kako napraviti najbolji i hrskavi pečeni krumpir, kako prenosi The Sun.
U svom vodiču za pečeni krumpir, započeo je sa zdjelom nekuhanih mladih krumpira. I na njih je stavio jean neobičan sastojak – majonezu, te dobro razmazao i umasirao majonezu po cijelom krumpiru.
Ovo je tajni sastojak za palačinke zbog kojeg će ispasti bolje nego ikad?
@eitan Mayo Roasted Potatoes are going to be your new favorite cooking hack this season! #cooking #food #chef ♬ original sound - Eitan Bernath
Zatim je dodao nekoliko žličica paprike, češnjak u prahu, luk u prahu, sol i svježe mljeveni papar. Posljednji sastojak kuhara bio je nasjeckani peršin. Sve je izmiksao, rukama prebacujući krumpire za punu pokrivenost. Nakon što je krumpir poslagao na lim, stavio ga je u pećnicu oko 20 do 25 minuta.
Muškarac otkrio trik za perilicu posuđa pa izazvao burnu raspravu: 'Ovo uopće nema smisla'
O temperaturi pećnice ni A, ni B. Sitnica