U studiji koju je proveo portal MojPosao samo 14 posto zaposlenika izjavilo je kako nikada nisu zatekli neuredan zahod na poslu. Čak trećina ispitanika često ga je zatekla u neredu, a velika većina je barem jednom imala neugodne situacije.
Za razliku od (ne)pristojnosti i (ne)higijene u zahodu, ispitanici u pravilu nemaju problema s ponašanjem suradnika u kuhinji. Svega je pet posto ispitanika izjavilo da im je netko od suradnika pojeo užinu, 12 posto je izjavilo kako se to događa, ali rijetko, dok je većina ispitanika ipak izjavila da im se to nikada nije dogodilo.
Petina ispitanika (njih 21 posto) u tvrtki ima osoblje koje se brine o urednosti kuhinje, a gotovo trećina ispitanika (30 posto) izjavila je kako je kuhinja u njihovim radnim prostorima uvijek uredna. S druge strane 23 posto ispitanika izjavilo je kako je kuhinja uredna samo u jutarnjim satima, dok je petina izjavila kako je kuhinja većinom neuredna.