u slast!

Ćuftice od piletine i gambera s kremom od krumpira

Foto: Thinkstock
Ćuftice od piletine i gambera s kremom od krumpira
21.02.2014.
u 17:00
Poslužite tako što ćete na sredinu tanjura staviti kremu od krumpira, a preko toga ćufte.
Pogledaj originalni članak

Sastojci:

1 pileća prsa, 200 g gambera, žličica majčine dušice, peršin, 5 krumpira, 1 limeta, sol, papar

Priprema:

Sameljite pileća prsa i 200 g gambera, a dobivenoj smjesi dodajte po žličicu usitnjene majčine dušice i peršina, sol i papar. Oblikujte loptice pa ih uvaljajte u umućeno jaje, a zatim u krušne mrvice. Pecite ih u dobro zagrijanom ulju. Oljuštite i skuhajte krumpir, pa ih izmiksajte zajedno s vodom u kojoj su se kuhali. Dobivenoj kremi dodajte sok limete i posolite i popaprite po želji.

Poslužite tako što ćete na sredinu tanjura staviti kremu od krumpira, a preko toga ćufte.

>>Neka Francuska dođe k vama: Isprobajte quiche od špinata i mladog domaćeg sira

CIMERFRAJ SE RJEŠAVA RENTIJERA

Je li konačno odzvonilo rentijerima u turizmu? Privatni smještaj od Nove godine na udaru pet novih zakona

Turističko iznajmljivanje odavno je preraslo socijalnu kategoriju i pretvorilo se u rentijerstvo od kojeg se lijepo živjelo, a vlasti su prve korake počele poduzimati tek kad je to dovelo do pucanja infrastrukture u turističkim mjestima, pada kvalitete i smanjenja broja turista, upozoravaju i turistički stručnjaci dr. Sanja Čižmar i Branko Bogunović

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.