VJENČANJE Kruna trogodišnje veze - razmjena prstena

Darijo Srna pred oltarom

04.06.2009.
u 18:59
Pogledaj originalni članak

Ženim se uskoro, a gdje ćemo živjeti, još nismo odlučili. U svom rodnom Metkoviću gradim kuću, u Splitu imam puno prijatelja, pa taj grad također smatram svojim. Mirela je iz Zagreba, pa je i to jedna od opcija – otkrio je jednom tjedniku Darijo Srna, naš nogometni reprezentativac.

S vjenčanja u novu vezu
Tako će lijepa ljubavna priča između diplomirane ekonomistice i popularnog nogometaša koja s kratkim prekidima traje tri i pol godine ipak imati happy end.

Fatalno se poznanstvo dogodilo u zagrebačkom klubu Lu­d­nica, gdje je Darijo slavio nogometnu pobjedu u Bu­garskoj, a Mirela je u klub stigla s vjenčanja bivše mis­­ice Branke Bebić i Hrvoja Krstulovića. Upoznali su ih Iva i Boško Balaban, a iskrice su odmah planule. Budući bračni par Srna danas živi u Ukrajini.

Tamo je, na obližnjem jezeru u Donjecku, gdje igra za klub Šahtar, Darijo kupio kuću. Prije nekoliko mjeseci u nju se doselila i njegova zaručnica Mirela Forić. Darijo u Ukrajini živi već šest godina, a prvo je vrijeme boravio u stanu od 140 četvornih metara koji je dobio na uporabu od kluba.

Pravi obiteljski ljudi
Svadbena su zvona očito i onda bila u mislima, pa je Darijo htio vlastiti krov nad glavom. Šahtarov strijelac i hrvatski reprezentativac nerijetko je izdvajao vrijeme između utakmica Lige prvaka kako bi posjetio djevojku.

Za Mirelu Forić pak preseljenje u Ukrajinu bilo je golema promjena, ali dogodila se zbog prave osobe u njezinu životu. Danas žive dan po dan, bez velikih planova uživaju u svojoj sreći. Darijo Srna stalno ističe da je pravi obiteljski čovjek. Mama Milka, tata Uzeir i brat Igor oduvijek su mu podrška, ponose se njegovom uspješnom karijerom, a buduća im je snaha Mirela i te kako po volji.

Pogledajte na vecernji.hr