Za domaće goste cjenovno ne baš najprihvatljivije (košarica kruha je 20, goveđa juha 42 kune, kolač od sira još dvije kune skuplji, janjeći kotleti su 175 kuna...) no s druge strane, u ambijentu od “milijun dolara”, ovaj restoran u Ljutoj obavezno je odredište gostiju Konavala.
Riječ je o ekorestoranu smještenom na mjestu starog mlina, uz konavosko blago – rijeku Ljutu – uz koju se naslanja terasa dvora. U ponudi su nacionalni specijaliteti pa se tako ovdje služe delicije od crne slavonske svinje, zagorski štrukli, brudet od jegulja i žaba na neretvanski način i fuži s kozicama i tartufima... Jela ispod peke – hobotnicu, teletinu ili janjetinu – potrebno je unaprijed naručiti.
Što se pak tiče preporučene ponude desertnih vina, na listi su pelješki Moskar, zagorski Bodren, prošek s Hvara Hectorovich te couvée izborne bebe bobica. Pola decilitra stoji oko 40 kuna.
Goste u dvorima dočekuju ljubazni zaposlenici odjeveni u narodne nošnje, a prije ili poslije jela svakako treba istražiti ovdašnju šetnicu.