Online platforma

Emajstor izbor klijenata 2024 - najbolje ocijenjeni izvođači

Emajsto
Emajsto
Emajsto
17.10.2024.
u 10:33
Svatko tko je ikada gradio suočava se s velikom dilemom: kojem izvođaču povjeriti gradnju ili renovaciju? Odluka nije lagana, jer se radi o vašim životnim uštedama i velikom vremenskom ulaganju.
Pogledaj originalni članak

Gdje brzo pronaći iskusne izvođače? Je li bolje pitati prijatelje ili potražiti rješenja na internetu? Od 2016. godine postoji i treća opcija – platforma Emajstor.hr, koja već dugi niz godina uspješno povezuje provjerene izvođače s klijentima.

Zašto je teško pronaći pouzdane izvođače?

Kada tražite izvođača, obično pitate za preporuke prijatelje ili rodbinu. Međutim, ti savjeti često su ograničeni – možda poznaju samo jednog izvođača koji je bio prikladan za njihov projekt, ali možda ne odgovara vašim potrebama, vremenskoj dostupnosti ili dubini vašeg novčanika. Čak i ako su vaši prijatelji zadovoljni, vaš projekt vjerojatno je vrlo drugačiji i stoga zahtijeva izvođača s drugačijim vještinama. Osim toga, dobri izvođači vrlo su zauzeti, što otežava brzi početak radova.

Druga mogućnost je traženje izvođača putem interneta, ali to oduzima puno vremena i teško je procijeniti kvalitetu izvođača. Internet je pun neprovjerenih informacija, što često dovodi do dodatnih problema i gubitka vremena. Od 2016. godine postoji i treća mogućnost - internetska platforma emajstor.hr.

Što je platforma Emajstor?

Emajsto

Platforma Emajstor namijenjena je onima koji žele pouzdano i brzo pronaći pravog izvođača za građevinske projekte. Na Emajstor su objasnili da ćete na platformi pronaći informativne cijene, savjete i izbor od više od 12.000 hrvatskih izvođača. Korisnici mogu s nekoliko klikova jednostavno podnijeti upit za sve, od manjih popravaka do gradnje nove kuće. Korisnik platforme Hrvoje izjavio je kako sistem Emajstor uvijek preporučuje kada poznanici traže izvođača. Naime, uvijek je zadovoljan s majstorom kojeg pronađe putem platforme.

Otkrijte da platformu mjesečno posjeti već više od 250.000 korisnika, koji objave oko 4.000 novih upita. Do danas je putem Emajstor objavljeno više od 335.000 projekata, čija ukupna vrijednost premašuje 792 milijuna eura.

Znak povjerenja "Emajstor izbor klijenata 2024"

Osim provjere izvođača, platforma emajstor.hr nudi dodatnu podršku za najbolje izvođače. Oni koji su najbolje ocijenjeni, ove su godine dobili i poseban znak povjerenja – naljepnicu "Emajstor izbor klijenata 2024", koju mogu koristiti na svojim vozilima ili u uredima. Ovaj znak pomaže klijentima brzo prepoznati kvalitetne izvođače i na terenu.

Emajsto

Kako prepoznati kvalitetne izvođače na platformi Emajstor?

Na platformi Emajstor nalaze se samo provjereni i ocijenjeni izvođači koji ispunjavaju određene standarde. Svaki izvođač koji želi raditi putem platforme mora imati registriranu djelatnost, najmanje godinu dana radnog iskustva i neblokirane bankovne račune. Osim toga, potreban je godišnji prihod u iznosu od najmanje 15.000 eura. Prije nego što se izvođač prvi put prihvati na platformu Emajstor, s njim se obavlja i osobni intervju, čime se osigurava da iza slova i brojeva stoje stvarne osobe.

Dugoročno osiguranje kvalitete izvođača igra ključnu ulogu u ocjenama izvođača. Na internetu dobre ocjene može napisati svatko, što ne sprječava nerealne ocjene i samohvalu. „Na Emajstor ocjenu može dati samo klijent koji je putem platforme podnio upit i završio projekt“, objašnjavaju. „Na taj način osiguravamo autentičnost svake ocjene.“ Svaki klijent može tako ocijeniti stručnost, cijenu i kvalitetu izvršenog rada. Sporne ocjene posebno se provjeravaju, a ako izvođač više puta opravdano primi lošu ocjenu, izbačen je s platforme. Trenutno je na Emajstor prikupljeno više od 53.000 provjerenih ocjena izvođača.

Kada sljedeći put budete tražili izvođača, provjerite ima li Emajstor ocjenu. Tako ćete imati manje briga, jer ćete znati da imate posla s pouzdanim majstorom.

POŠTIVANJE KANONSKIH PROPISA

Zbog sumnji na zlostavljanje udaljen popularni franjevac sa Svetog Duha

Poštivajući interes javnosti, provincija poziva medije da se prilikom izvještavanja o ovom događaju suzdrže od otkrivanja detalja mogućeg kaznenog djela kako bi poštivali sve zakonske odredbe i zaštitili sve dionike te civilnim vlastima omogućili provedbu sveobuhvatne istrage u čemu će imati punu podršku i suradnju cijele Hrvatske provincije sv. Jeronima franjevaca konventualaca“, piše u priopćenju

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr