Recepti slavnih

Eva Longoria, Gwyneth Paltrow, Sheryl Crow... Koja je bolja kuharica?

Foto: Pixsell
Gwyneth, Eva, Sheryl
Foto: Dennis Van Tine/Press Association/PIXSELL
Gwyneth Paltrow
Foto: HT/Press Association/PIXSELL
eva longoria
Foto: Digital Focus Intl/Press Association/PIXSELL
Sheryl Crowe
13.05.2014.
u 14:53
I one znaju kuhati i otkrile su neke svoje recepte
Pogledaj originalni članak

Sjeckani guacamole s ljutim papričicama BY EVA LONGORIA

Guacamole je meksički namaz od avokada.Prema osnovnom receptu, radi se takoda se avokado izgnječi

Potrebno (za osam osoba): 6 nasjeckanih avokada, 4 nasjeckane rajčice, pola glavice sitno narezanog luka, 2 žličice soli, nasjeckana vezica lišća korijandera (ili peršina), sitno nasjeckana ljuta papričica, sok od 4 limuna

Priprema: Pomiješajte sve sastojke u velikoj posudi pa dobro promiješajte. Poslužite uz kukuruzni tortilla čips.

Bruschetti s ljetnim povrćem BY SHERYL CROW

Potrebno: 250 g tofua, 2 žlice limunovog soka, žlica sitno nasjeckanog peršinovog lista, 1,5 žličica senfa, češanj češnjaka, 7 žlica maslinovog ulja i 2 žlice ulja od uljane repice, sol, papar, 8 kriški zapečenog integralnog kruha, 3-4 rajčice narezane na tanke kriške, 1 krastavac narezan na kriške, 1 narezani luk, 2 žlice krupnije nasjeckanog svježeg začinskog bilja poput bosiljka, origana, peršina, vlasca

Priprema: U blenderu izmiksajte tofu s limunovim sokom, peršinom, češnjakom i senfom, pa polako dolijevajte ulje.

Pačji ragu by GWYNETH PALTROW

Potrebno: patka, 3 žlice maslinovog ulja, sol, papar, 4 tanka režnja slanine, 1 luk, 2 mrkve, korijen celera, 5 češnja češnjaka, grančica ružmarina, 3 konzerve pelata (od 350 g), čaša crnog vina, 5 žlica koncentrata od rajčice, 500 g rezanaca

Priprema: Zagrijte pećnicu na 180 stupnjeva. Namažite patku maslinovim uljem (1 žlica), posolite je i popaprite pa pecite oko dva sata. Dok se patka peče, zagrijte 2 žlice maslinovog ulja pa propržite slaninu. Dodajte narezani luk, mrkvu, celer, izgnječen češnjak i sitno nasjeckan ružmarin. Pirjajte petnaestak minuta, dok ne omekša. Dodajte 3 konzerve pelata, malo vode, vino, pa posolite i poparite.

>>Želite iznenaditi nepce ali opet ne previše eksperimentirati? Probajte ovaj recept

>>Slavni kuhar Rudolph van Veen otkrio nam je svoja 3 recepta

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.