SASTOJCI:
80 g feta sira narezanog na listiće, 450 g mladog krumpira, 6 jaja, 1 vezica zelenih, tankih šparogi, djevičansko maslinovo ulje, sitna morska sol, crni papar
PRIPREMA:
Operite krumpir i stavite ga kuhati neoljuštenog u slanoj vodi. Uklonite 3 cm donjeg dijela šparogi, a zatim ih narežite na kockice, a vrh ostavite čitav. Kuhajte šparoge u vrućoj, slanoj vodi dok ne omekane. Jaja kuhajte 8 minuta, pa ih ohladite pod mlazom hladne vode. Zatim ih oljuštite i narežite na ploškice. Kuhani krumpir ocijedite, oljuštite i narežite na kockice, pa ga pomiješajte sa šparogama i prelijte maslinovim uljem. Dobivenu smjesu rasporedite na tanjure s jajima, posolite, polijte svježe mljevenim paprom i poslužite s listićima feta sira.
>>Isprobajte ovu 'neobičnu' salatu s pečenim paprikama i gljivama