restoran Oliva

Ivan Šarić: Filet brancina bio je tako dobar da sam ga htio posvojiti

Foto: Borna Filić/PIXSELL
restoran oliva
Foto: VL
tjedan-gableca
Foto: Borna Filić/PIXSELL
restoran oliva
Foto: Borna Filić/PIXSELL
restoran oliva
Foto: Borna Filić/PIXSELL
restoran oliva
Foto: VL
gableceda - default
07.05.2014.
u 10:28
Poznati komičar Ivan Šarić u dva će tjedna obići 20 restorana te ocijeniti ambijent, hranu, osoblje, cijene...
Pogledaj originalni članak

Na Jarunskoj cesti pokraj studentskoga doma nalazi se restoran Oliva.

Ambijent i uređenje prostora vrlo su simpatični. Preporučujem ga svima koji imaju klince jer restoran ima svoje dječje igralište pa imate veliku šansu pojesti obrok na miru. A trebat će vam mir jer hrana je vrhunska i morate upiti svaki miris te uživati u svakom zalogaju!

Foto: VL

Koliko god se neki vlasnici ribljih restorana u Zagrebu busali u prsa da je njihova “spiza” najbolja, Oliva to s pravom može reći. Prvo jelo koje nam je servirano odmah me osvojilo dekoracijom.

Filet brancina i pržene lignje s blitvom. I kako da ja sad vama objasnim kako sam prvi put u Zagrebu pojeo blitvu pripremljenu kako treba, da su lignje bile ukusne, a da je brancin bio toliko dobar da sam ga htio posvojiti.

Foto: Borna Filić/PIXSELL

Drugo jelo, jušni bakalar. Ljudi koji ondje rade ozbiljno shvaćaju bakalar i njegovu pripremu, tako da ga četiri dana namaču u vodi, a svaku večer mijenjaju vodu. To znači da za 35 kuna jedete nešto što je netko spremao četiri i pol dana. Mislim da je to uvreda za kuhara, stoga se požurite dok se ne predomisle.

>>Ako ste gladni i imate samo 30 minuta, ovdje ćete stići i pojesti i popiti kavu

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr