Hotel Bitoraj i Konoba Volta poznati su po goranskim specijalitetima, odmah su u centru Fužina, ali nadohvat ruke je i obiteljski restoran Arnika, koji je bio – prvi u ovom kraju. Vlasnica Snježana Kovačević prije tri desetljeća je prve moderne turiste provodila ovuda, a i danas ih veselo dočekuje.
– Sjećam se kako sam krajem osamdesetih kod susjeda tražila sobe za turiste, pomagala im da ih urede, kako da se pobrinu o gostu, a danas o tome svi sve znamo u mjestu – govori gospođa Snježana, koja u domu ima i petnaest soba za goste. U kuhinji joj pomažu kći Petra i nevjesta Dolores, a sin Matija je vrhunski kuhar. Specijaliteti su ovdje gulaš od jelena ili vepra s lovačkim njokima, juha od goranskih vrganja, svinjsko pečenje te štrudle sa šumskim voćem, ali i pastrva iz Broda na Kupi. I hrana je tu vrlo fina...