usprkos liječničkim dijagnozama

Govorili su joj da nikada neće biti mama, a prije par dana je rodila svoje 11. dijete!

Foto: Instagram/@mybabydolls
Govorili su joj da nikada neće biti mama, a prije par dana je rodila svoje 11. dijete!
14.11.2022.
u 14:30
Sada Satu i Andres imaju šest djevojčica i pet dječaka, a dani im počinju mijenjanjem pelena u 6.30 ujutro.
Pogledaj originalni članak

Iako su joj liječnici godinama govorili da zbog ožiljaka na maternici nikada neće postati majka, Šveđanka Satu Nordling Gonzalez ih  iznenadila već kad je prije 15 godina rodila svoje prvo, a sretna je mama prije par dana; na dan 11. 11; dočekala i svoje 11 dijete!

Mama koja je zadnjih 15 godina uglavnom provela u drugom stanju, sretnu je vijest podijelila i sa svojim Instagram pratiteljima kojima je napisala:

Što majke najviše žele dobiti na dar? Možda ćete se iznenaditi

Foto: Getty Images
Žena
Foto: Getty Images
Žena
Foto: Getty Images
Žena
Foto: Getty Images
Žena
Foto: Getty Images
Žena
Foto: Getty Images
Žena

“Beba #11 stigla je na svijet 11.11. u 12:55 i sve je prošlo dobro. Tako sam zaljubljena u tog malog dječaka, savršen je!"

Njegovo će ime, rekla je, za sada zadržati za sebe, dok ne dođu doma i mališan ne upozna svojih desetoro braće i sestara.

U jednom od svojih postova Satu je ispričala da su joj liječnici još u mladosti rekli da na maternici ima ožiljak zbog kojeg će teško ikad zatrudnjeti, a zbog velikog je stresa rano izgubila i mjesečnicu. Ipak, otprilike u vrijeme kad je upoznala svog supruga Andresa ponovno je počela ovulirati, a dvije godine kasnije Šveđanka je rodila svoje prvo dijete.

Danas Satu i Andres imaju čak šest djevojčica i pet dječaka, a dani im započinju mijenjanjem pelena u 6.30 ujutro, nakon čega mama priprema doručak i budi stariju djecu za školu, prije nego počne s kućanskim poslovima...

Kad djeca dođu iz škole mama im pravi užinu, pomaže sa zadaćama i dovršava kućanske poslove, a onda dok se oni igraju, ona svima priprema večeru.

Iako već premorena, od 21 h kad svi legnu Satu ima par sati za druženje sa suprugom, do svog odlaska na spavanje u ponoć.

- Majčinstvo je ogroman rad i odricanje i ponekad sam umorna već prije doručka. Ipak, osmijesi i ljubav djece više su nego dovoljna nagrada za moju brigu o njima! - rekla je, prenosi Mirror.

Majka (32) ima 12-ero djece: 'Bila sam trudna četiri godine za redom'

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 11

DU
Deleted user
16:08 14.11.2022.

Iz jedne krajnosti u drugu. Jedna od onih koja tolikim rađanjem sebi i drugima žele nešto dokazati

DM
drazen.muhvic
16:20 14.11.2022.

Umjesto što su joj to rekli trebali su je naučiti nešto o kontracepciji...