recept

Gurmanski tanjur s odrescima sejtana

Foto: Thinkstock
Gurmanski tanjur s odrescima sejtana
06.03.2014.
u 12:43
Količina sejtana za ovo jelo ovisi o vama, ali vodite računa da u makrobiotici postoji pravilo – jesti više puta dnevno, ali manje.
Pogledaj originalni članak

Isporbajte ovaj recept za pravi gurmanski tanjur!

Sastojci:

50 g integralne riže, ista količina graška, kukuruza, mrkve, cvjetače i brokule

odresci od sejtana

gomasio

Količina sejtana za ovo jelo ovisi o vama, ali vodite računa da u makrobiotici postoji pravilo – jesti više puta dnevno, ali manje.

Priprema:

Odreske od sejtana narezati i pržiti na ulju; suncokretovu, bundevinu ili bilo kojem drugom, samo da je hladno cijeđeno. Povrće skuhati na pari. Napraviti preljev od sojina umaka, malo češnjaka, juhe od kuhanog povrća i kuzua ( kuzu je napitak koji zgušnjava).

Sve zajedno prokuhati. Kad se počne zgušnjavati, preliti njime odreske.

>>VIDEO Ovako pripremite pravi američki burger s krumpirićima i pečenim lukom

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.