nije joj lako

Ima tu svega: Konobarica otkrila najluđe situacije koje je doživjela tijekom svog posla u restoranu

Foto: shutterstock
Ima tu svega: Konobarica otkrila najluđe situacije koje je doživjela tijekom svog posla u restoranu
27.09.2024.
u 12:30
Zaposlenica restorana podijelila je neka neobična – i uvredljiva – iskustva koja je doživjela na poslu od strane gostiju i dostavljača.
Pogledaj originalni članak

Rad u ugostiteljstvu nije za svakoga, jer osoblje često mora podnositi razne neugodne situacije poput nepristojnosti, bezobrazluka, a ponekad i nepoštovanja. Jedna radnica, Anna, odlučila je kroz svoje iskustvo pokazati koliko ponekad posao može biti čudan, a ujedno i smiješan, piše Mirror

Na TikToku je podijelila: ‘Radim u ugostiteljstvu i želim podijeliti nekoliko najčudnijih stvari koje su mi se dogodile ovog tjedna’. Prva priča uključuje dostavljača koji je došao u restoran i nakon što ju je odmjerio od glave do pete, hladno izjavio: ‘Deblja si’. Anna je ostala zbunjena i tražila ga da ponovi, na što je on samo potvrdio: ‘Stvarno si se udebljala’. 

@annamckennaax #hospitalityindustry #hospitality #foryou #fyp #fy #london #restaurant ♬ original sound - annamckennaax

Nastavila je s još jednim neobičnim iskustvom: ‘Druga situacija dogodila se sinoć kad je jedan muškarac bio pomalo koketan. Na početku je bio bezazlen i simpatičan, ali na kraju večeri, bez ikakve najave, stavio je glavu ispod mog pazuha i pomirisao ga prije nego što je jednostavno otišao. Nisam znala kako to komentirati’. 

Anna je također ispričala o klijentici koja se žalila da nema veganskih opcija u restoranu, iako ih je bilo nekoliko, poput veganskih hamburgera, pizze i salata. Nakon što je detaljno objasnila sve mogućnosti, žena je na kraju naručila pizzu, ali je bila razočarana kad je shvatila da feferoni nisu veganski. Na kraju je, na Annino iznenađenje, naručila pola svinjskih rebrica.

VEZANI ČLANCI: 

Još jedan incident uključivao je gosta koji nije želio platiti uslugu jer mu je desert, kombinacija keksa, sladoleda i šećera, bio ‘previše sladak’. Anna je završila s pričom o gostu koji je došao u restoran kako bi ‘provjerio’ radi li osoblje pravilno. Ovaj gost je čak snimao zaposlenike dok su radili, praveći se da nadzire kako obavljaju svoje zadatke.

Nakon što je podijelila svoje priče, brojni korisnici TikToka ostavili su svoje komentare. Jedna osoba je primijetila: ‘Svi bi trebali raditi u ugostiteljstvu barem jednom u životu’. Druga je priznala: ‘Rad u ugostiteljstvu me natjerao da mrzim ljude’.  Treći je pohvalio Anninu smirenost usprkos svemu što proživljava, a ona je kroz odgovorila da je to postala njena nova normalnost.

Konobar iz Dubrovnika oduševio Beograđanina: 'Naručio sam espresso s mlijekom, a onda je donio račun..'

BILA JE USPJEŠNA PJEVAČICA

Udala se s 15, a umrla s 22 godine u strašnoj nesreći: O jezivu braku nije htjela pričati ni s majkom, a prošla je pakao

Aaliyah Dana Haughton, poznatija samo kao Aaliyah, imala je samo 22 godine kada je preminula i bila je na dobrom putu da postane broj jedan kad je riječ o karijeri. Zvali su je kraljicom urbanog popa i princezom R&B-ja. Važna osoba u njezinu životu bio je tada već planetarno popularan glazbenik R Kelly, a danas svima poznatiji kao seksualni prijestupnik povezan s maloljetnicama

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar Ivan Grozni
Ivan Grozni
13:12 27.09.2024.

Ljudi ( gosti) su postali čudni . Ljetos su jedni gosti ( stranci) tražili da ih se počasti sa večerom (6 osoba) pa će napisati dobru Recenziju u suprotnom bit će negativna . Zavidim osoblju na njihovoj samokontroli u tom trenutku . Ipak ih nisu počastili a sutra su na recenzijama osvanule jedinice - ukupno šest komada .