nije mogla vjerovati

Imala seks za jednu noć pa je došla do šokantnog otkrića: ‘Moj dečko me prevario s istim muškarcem!’

Foto: Shutterstock
Imala seks za jednu noć pa je došla do šokantnog otkrića: ‘Moj dečko me prevario s istim muškarcem!’
25.01.2024.
u 21:40
Ostala je zaprepaštena kada je pronašla fotografije na kojima su njen dečko i taj isti prijatelj - goli
Pogledaj originalni članak

Saznati da vam je partner bio nevjeran nešto je što nitko ne bi želio doživjeti, no jedna je žena bila zapanjena kada je saznala da su ona i njezin dečko varali jedno drugo - s istom osobom. Šokantno otkriće uslijedilo je kada je žena priznala da je spavala s prijateljem svog dečka, a zatim se počela pitati vara li je i njezin dečko pa je odlučila pregledati njegov telefon, piše Mirror

Međutim, ostala je zaprepaštena kada je pronašla fotografije na kojima su njen dečko i taj isti prijatelj - goli. Pitala se kakva bi to osoba bila s oboje i nije mogla vjerovati što se dogodilo. Anonimna 23-godišnjakinja objasnila je kako je godinu dana bila sa svojim 26-godišnjim dečkom prije nego što je upoznala njegovog prijatelja sa fakulteta.

VEZANI ČLANCI:

Znala je da je u "problemu" kada je prvi put vidjela prijatelja svog dečka jer je smatrala da je "prekrasan" i osjetila je "instantnu privlačnost". "Moj dečko je otvorio nekoliko piva, onda smo popili vino i on se brzo napio i nakon toga otišao u krevet. Prijatelj i ja smo upalili neki film, ali čim je počeo, on je krenuo flertati sa mnom. Na kraju smo se seksali posvuda - na sofi, podu i kuhinjskom stolu, sve dok je moj dečko spavao na katu", objasnila je.

Žena je tada tvrdila da je taj prijatelj uvijek koketirao s njom, ali bi njezin dečko uvijek bio prisutan tako da se nikad ništa nije dogodilo. U anonimnom pismu The Sun-ovoj Dear Deidre opisala je: "Ne znam je li to zato što imam grižnju savjesti, ali nešto me natjeralo da se zapitam gdje je moj dečko bio jedne noći. Kriomice sam pogledala njegov telefon i nisam bila spremna na ono što sam zatekla — gole slike njegovog prijatelja, neke mojeg dečka i na jednoj su bili zajedno."

 

Šokirana onim što je vidjela, zapitala se je li to karma što je spavala s obojicom ili je njezin dečko to namjestio i nagovorio ga na to. Savjet koji je dobila bio je da razgovara sa svojim dečkom i vidi što se događa i vidi mogu li jedno drugome oprostiti ili ne. 

Muškarac tvrdi: 'Ključ sretnog braka je redovito varanje žene'

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

Avatar ZLO
ZLO
01:34 26.01.2024.

Žurnalistička kvaliteta, nema što

KE
keka56
00:14 26.01.2024.

Opet promocija Sodome i Gomore.

Avatar Tombstone
Tombstone
02:41 26.01.2024.

To nije bil tvoj decko nego tvoja cura...