Istraživanje

Ovoliko puta mjesečno bi se trebali seksati prema generaciji kojoj pripadate!

shutterstock
07.09.2024.
u 19:31

Izvješće, koje su izradili istraživači s Kinsey Instituta na Sveučilištu Indiana, otkriva prosječan broj puta koliko se ljudi različitih generacija seksaju mjesečno. Nalazi potvrđuju da se Generacija Z manje seksa, ima manje partnera i manje veza od prethodnih generacija.

Istraživanje pod nazivom "Stanje izlazaka: Kako gneracija Z redefinira seksualnost i veze" temelji se na podacima više od 3.310 korisnika aplikacije za upoznavanje, Feeld, prenosi Daily Mail. Sudionici, koji dolaze iz 71 različite zemlje i u dobi su od 18 do 75 godina, anketirani su o svojim seksualnim životima. Rezultati su pokazali da je, u prosjeku, generacija Z izjavila da su se seksali tri puta u posljednjih mjesec dana. Milenijalci i generacija X prijavili su nešto više brojke, a oba ova naraštaja su se seksali pet puta u posljednjih mjesec dana.

VEZANI ČLANCI: 

Baby boomeri, s druge strane, također su prijavili da su se seksali tri puta u posljednjih mjesec dana. "I generacija Z i boomeri pokazali su gotovo identične učestalosti seksualnih odnosa, što sugerira da i najmlađi i najstariji odrasli imaju najmanje seksa," napisali su istraživači predvođeni dr. Justinom Lehmillerom u izvješću.

VEZANI ČLANCI: 

"Također, gotovo polovica generacije Z izjavila je da su slobodni, u usporedbi s samo jednom petinom milenijalaca, generacije X i boomera." Unatoč tome da se najmanje seksaju, čini se da je generacija Z najavanturističkija skupina u spavaćoj sobi. Čak 55 posto generacije Z izjavilo je da su otkrili novi fetiš otkako su se pridružili Feeldu, u usporedbi s 49 posto milenijalaca, 39 posto generacije X i 33 posto boomera. "Istraživači su naveli barem dva objašnjenja za ovo. Jedno je jednostavno to što stariji odrasli imaju više vremena za učenje i otkrivanje onoga što im se sviđa u seksu, pa su možda već otkrili svoje fetiše. Međutim, drugo objašnjenje je da se čini kako mlađi odrasli danas imaju veći ukupni interes za fetiše nego stariji odrasli, što može stvoriti veću otvorenost prema istraživanju i otkrivanju vlastitih sklonosti," dodali su istraživači.

Žena tvrdi da je njezin partner jako obdaren i da im to radi probleme

Komentara 1

MO
montello
10:47 08.09.2024.

Ono koliko nam Treba😉

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije