Ispovijesti muškaraca

Iskrena priznanja: Kada mi je djevojka napravila ovo, odmah sam pobjegao

Foto: Thinkstock
Iskrena priznanja: Kada mi je djevojka napravila ovo, odmah sam pobjegao
08.03.2017.
u 22:43
Nekoliko muškaraca je na Redditu podijelilo svoja iskustva te su objasnili što ih je navelo na bijeg iz veze.
Pogledaj originalni članak

Mislite da nekoga poznajete?  Sve dok taj netko ne dođe i napravi tu stvar zbog koje više ne možete ostati u vezi. Onu stvar koja vas toliko izbaci iz takta da se sve promjeni u odnosu s odabranom osobom i poremeti savršenu sliku koju ste imali o vama. 

Potrebno je nekoliko tjedana ili mjeseci da bi rekli kako zaista poznajete osobu s kojom ste u vezi, a potom ili vam se sviđa ta kombinacija ili bježite "glavom bez obzira" i ne osvrćete se na još jedan promašaj. 

Pokazala mi je popis muškaraca s kojima je spavala...

Nekoliko muškaraca je na Redditu podijelilo svoja iskustva te su objasnili što ih je navelo na bijeg iz veze.  

- Pokazala mi je popis muškaraca s kojima je spavala i bilo ih je više od 100, a ona je imala 18 godina - napisao je jedan korisnik razlog zbog kojeg je odmah prekinuo vezu

- Na prvom spoju je počela govoriti da će se preseliti kod mene - objasnio je drugi muškarac, a bilo je još korisnika koji su prekinuli veze zbog priče o zajedničkom životu.

Na prvom spoju priča o braku i djeci

Među drugim razlozima za trenutni prekid muškarci su naveli prevaru s bivšim dečkom, namjerno udaranje mačke i njezinu netoleranciju na alkohol

- Na prvom spoju je počela spominjati brak i djecu - kazao je muškarac koju djevojku s tog spoja više nikada nije vidio. 

>>Privlače li vas oba spola? Odgovorite si na ovih pet pitanja

>>Ovo su znakovi da vaša veza ipak nema sretnu budućnost

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar Hrvatska.Na.Balkanu
Hrvatska.Na.Balkanu
23:18 11.03.2017.

Ja sam svoju ulovio na hrpi sa trojcom studenata medicine iz Ugande.Ali sam joj oprostio.Bila je la feme fatale.Neponovljiva.I danas je volim.