Sastojci za podlogu:
- 250 g "petit" keksa
- 50 g kokosovog ulja
- 100 g biljnog maslaca
- 100 g kokosovih mrvica
Priprema za podlogu:
1. Samljeti kekse u multipraktiku.
2. Dodati otopljeno ulje, maslac i kokosove mrvice
Sastojci za kremu:
- 1 puding s okusom kokosa
- 500 ml kokosovog mlijeka
- 4 žlice šećera
- 250 ml biljnog slatkog vrhnja
Priprema za kremu:
1. Puding skuhati po uputstvu.
2. Prekriti ga prozirnom folijom da se ne stvori korica.
3. Kada se skroz ohladio izmiksati ga mikserom i umiješati tučeni šlag.
4. Slagati slojeve u staklenku ili drugu posudu po želji
Rajčice vam brzo omekšaju nakon kupnje? Evo gdje biste ih trebali pohraniti da ostanu svježe i ukusne