isprobajte

Jednostavan trik s kojim će povrće ostati svježe i do tri tjedna

Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
Zeleno povrće
Foto: Facebook
Povrće
Foto: Pixsell
povrće
Foto: Thinkstock
Brokula
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
povrće
Foto: Thinkstock
Hrana
17.09.2018.
u 18:23
Lisnato zeleno povrće, mrkve, tikvice, začini i sl, sačuvat će svoju svježinu na taj način i do tri tjedna.
Pogledaj originalni članak

Kako sačuvati povrće svježim i do tri tjedna? Iako se može učiniti nemogućim, ipak nije. 

Jednostavan trik pomoći će vam da svježi začini i povrće ostanu svježi i do tri tjedna. Stavite ga u plastične ili staklene posude s vodom u hladnjak. Lisnato zeleno povrće, mrkve, tikvice, začini i sl, sačuvat će svoju svježinu na taj način i do tri tjedna. 

Imajte na umu samo da je potrebno mijenjati vodu u posudi svakih nekoliko dana i svakako ulijevajte hladnu vodu. 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

BL
bljak007
21:37 17.09.2018.

De ba, jel to valja i za Fatu, nešto se ubuđala ovih godina.

PR
prajdali100
18:59 17.09.2018.

Važi li to i za papaju ?