recept

Jednostavno, jeftino i ukusno: Široki rezanci s gljivama

Foto: Aurelia
Jednostavno, jeftino i ukusno: Široki rezanci s gljivama
21.06.2014.
u 17:41
Skuhajte rezance, ocijedite, rastopite maslac, dodajte rezance i kravlji sir te promiješajte.
Pogledaj originalni članak

SASTOJCI:

Široki rezanci Aurelia,400 g šampinjona, 500 g svježeg kravljeg sira, 0,5 dl bijelog vina, žumanjak, kockica maslaca, vrhnje za kuhanje, origano ili svježi peršin, maslinovo ulje, sol, papar, ribani sira

PRIPREMA:

Na maslinovu ulju pirjajte gljive rezane na listiće, kad omekšaju, podlijte vinom i lagano pirjajte. Skuhajte rezance, ocijedite, rastopite maslac, dodajte rezance i kravlji sir te promiješajte.

Zalijte vrhnjem za kuhanje u kojem ste razmutili žutanjak, kad nastane kremasti umak, dodajte gljive, posipajte sitno sjeckanim peršinom i parmezanom.

>>Ljeto na tanjuru uz šarene paprike punjene kozjim sirom

>>Napravite sami domaći sladoled na štapiću od lubenice

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.