u slast!

Kada sjedinite ovog 'cara' sa šarenim paprom i vrtnim šparogama, moći ćete samo reći: mmm

Foto: Shutterstock
Kada sjedinite ovog 'cara' sa šarenim paprom i vrtnim šparogama, moći ćete samo reći: mmm
26.04.2015.
u 10:30
Potrebno vam je 25 minuta i oko 150 kuna
Pogledaj originalni članak

SASTOJCI: oko 800 g bifteka, maslinovo ulje, dijon senf, šareni papar, krupna sol, ružmarin (grančica), kapari, 2 vezice vrtnih šparoga, maslac

PRIPREMA: Biftek koji je odležao barem dva dana osušite od marinade ili u vakuum-vrećici.

Na dobro zagrijanoj gril-tavi ili roštilju pecite 3-5 minuta sa svake strane.

Ne okrećite treći put!

Pecite ovisno o ukusu: slabije, srednje ili jače.

Posolite ga tek kada je pečen i ostavite da odmori u poklopljenoj zdjeli uz grančicu ružmarina.

Šparoge ogulite, blanširajte pa ocijedite i sotirajte na maslacu.

Začinite. Poslužite tople uz biftek koji ćete prije serviranja začiniti drobljenim šarenim paprom.

>>Brancin i pinjoli 'zavijeni u crno'. Ovo je recept koji morate isprobati

>>Ovo je majstorski burger u pecivu koji morate probati

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.