najgora iskustva

Kako neki muškarci reagiraju kad ih odbije žena? Ovako...

Foto: Thinkstock
Par
Foto: Thinkstock
Par
Foto: Thinkstock
Par
Foto: Thinkstock
Par
Foto: Thinkstock
Par
26.05.2018.
u 17:59
Na Twitteru su žene otkrile neprimjerene i burne reakcije nekih muškaraca nakon što su im rekle NE
Pogledaj originalni članak

Kakav je osjećaj biti odbijen, najbolje znaju oni muškarci koji su to doživjeli. Neki će se osjetiti povrijeđeno, nekima će to biti više udarac na ego, no kako će mnogi od njih regairati na "odbijanac"? Na Twitteru su žene otkrile neprimjerene i burne reakcije nekih muškaraca nakon što su im rekle NE, piše Daily Mail. 

"Odbila sam mladića na studentskoj zabavi i rekla mu da je moj dečko u susjednoj sobi. Idući vikend moj dečko je bio na putu, taj isti muškarac me pratio na fakultetu do wc-a, blokirao vrata i stisnuo uz zid uz riječi: Gdje ti je dečko sad, k**o?"

"Viđala sam se jedno vrijeme s muškarcem, ali nije bilo kemije te sam prekinula tu vezu. Počeo je vrištati kad sam mu rekla, htio je doći kod mene na razgovor, a kad sam odbila, počeo mi je slati agresivne i uvredljive poruke"

"Muškarac kojeg sam odbila pratio me je neko vrijeme, čak se za mnom ukrcao u zrakoplov na letu za moj rodni grad."

"Moj bivši dečko nije prihvaćao ne za odgovor i stalno me je zvao unatoč mojim molbama da prestane. Obavijestila sma operatera i blokirali su mu pristup mom broju."

 

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

SJ
Samo ja
19:43 26.05.2018.

E pa decki svi vi koji se prepoznaate u ovom članku,dodjite kod mene na preobrazbu... Par samara i opet samo samari... Jer muskarci niste da bi dobili stisnutu saku.