bojali se za život

Kao iz filma strave: Avion se našao usred tropske oluje, putnici su vrištali i molili se

Foto: Shutterstock
Kao iz filma strave: Avion se našao usred tropske oluje, putnici su vrištali i molili se
19.09.2024.
u 16:30
"Kapetan nam je rekao da ćemo sletjeti i sve je bilo normalno. Odjednom smo upali u maglu, više ništa nismo mogli vidjeti i počele su turbulencije", opisala je putnica
Pogledaj originalni članak

Kada putujete avionom, svjesni ste da se možete naći u situacijama koje nisu pod vašom kontrolom, osobito kada se radi o vremenskim uvjetima. Tako je jedna snimka uhvatila dramatičan trenutak u kojem su putnici "poludjeli" u avionu koji se našao usred tropske oluje, prenosi New York Post.

"Nikada nisam doživjela tako loše vrijeme na letu", rekla je putnica Zuleima Ebratt o "ludom spektaklu" koji se u utorak dogodio na letu iz Medellína za Barranquillu u Kolumbiji. Let Avianca Airlines 8586 navodno je bio pogođen tropskom olujom koja je zahvatila sjeverni dio zemlje s vjetrovima od 72 km/h.

@dailymail A violent tropical storm battered a flight heading to Colombia. The terrifying turbulence left passengers afraid and screaming. No injuries were reported. 🎥 Jam Press #plane #turbulence #plane #colombia #tropicalstorm #weather ♬ original sound - Daily Mail

"To je bilo točno kada smo se počeli spuštati u Barranquillu. Kapetan nam je rekao da ćemo sletjeti i sve je bilo normalno. Odjednom smo upali u maglu, više ništa nismo mogli vidjeti i počele su turbulencije", opisala je Ebratt. Na snimci se može vidjeti kako se letjelica nekontrolirano trese, zbog čega putnici vrište i recitiraju molitve kao iz filma katastrofe. Čuje se i dječji plač.

VEZANI ČLANCI:

"Djevica od Karmena, zdravo Marijo prečista, Bog te sačuva! Moj Bože, molim te, pomozi nam", uzviknuo je jedan prestravljeni putnik. "Naravno, bili smo pod stresom, očajni, svi su plakali, vrištali, drugi su se molili, jer smo stvarno mislili da nećemo preživjeti", rekla je Ebratt. Oluja je bila toliko žestoka da je spriječila pilota da sleti te su morali sletjeti u obalni grad Cartagena.

Let je konačno mogao nastaviti svoje putovanje prema odredištu Barranquilla nekoliko sati kasnije nego što je bilo predviđeno. U drugoj snimci vide se putnici kako plješću pilotu i kabinskom osoblju nakon što je zrakoplov sigurno sletio na pistu.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.