Nova Material Girl

Kći Micka Jaggera postala zaštitno lice Madonnine kolekcije

Foto: Hudson Jeans
Kći Micka Jaggera postala zaštitno lice Madonnine kolekcije
25.05.2012.
u 00:01
Georgiju May Jagger osobno su odabrale Madonna i njezina kći Lourdes za njihovu novu kolekciju Material Girl, koja će uskoro biti dostupna i u Velikoj Britaniji
Pogledaj originalni članak

Kći Jerry Hall i Micka Jaggera zaista je više nego ikad zaposlena na modnoj sceni. Osim što trenutačno u Parizu snima četvrtu kampanju za Hudson Jeans, ambasadorica je za Rimmel London te je zvijezda dobrotvorne kampanje za Fashion Targets Breast Cancer. No 20-godišnja Georgia May Jagger dobila je još jednu ekskluzivnu ponudu, i to od kraljice popa.

Madonna i njezina 15-godišnja kći Lourdes odabrale su Georgiju kao zaštitno lice svoje kolekcije Material Girl. Tu tinejdžersku liniju mama i kći osnovale su prije dvije godine te se trenutačno može kupiti u robnoj kući Macy's u Americi i Kanadi, no krajem lipnja linija bit će dostupna i u Velikoj Britaniji.

– Zaista je nevjerojatno što su me Madonna i Lourdes odabrale kao ambasadoricu svoje nove linije – oduševljeno je rekla Georgia May, koja uza sve poslovne obveze redovito pohađa studij fotografije u Londonu.         


Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.