drugom naplaćuju duplo na ulazu

Klub u New Yorku zabranio ulazak jednom horoskopskom znaku: 'Najproblematičniji su'

Foto: Pexels
Klub u New Yorku zabranio ulazak jednom horoskopskom znaku: 'Najproblematičniji su'
25.10.2024.
u 16:30
Ovaj neobičan potez Zambonija otvorio je vrata razmišljanjima o povezanosti između astrologije i ljudskog ponašanja, a u isto vrijeme stvorio zabavne debate među ljubiteljima noćnog života.
Pogledaj originalni članak

Njujorški noćni klub Zamboni postao je viralna senzacija na društvenim mrežama nakon što je uveo neobičnu politiku ulaska koja se temelji na horoskopskim znakovima. Ova inovativna odluka izazvala je veliku pozornost, a klub je privukao ljubitelje astrologije, ali i skeptike.

Naime, klub je odlučio zabraniti ulazak osobama rođenima u znaku Ovna, jer su primijetili da su ti posjetitelji često bili uključeni u incidente i tučnjave. Osim toga, svi Blizanci moraju platiti dvostruku cijenu ulaznice, što je dodatno podiglo prašinu među potencijalnim gostima. Ova odluka potaknula je zanimljive rasprave na društvenim mrežama, gdje su posjetitelji kluba dijelili svoja mišljenja o ovom kontroverznom pristupu.

@b.soul13 #greenscreen ♬ original sound - b.soul13

Dok su neki oduševljeni i komentiraju kako bi Zamboni trebao uvesti još sličnih pravila, drugi su izrazili zabrinutost zbog diskriminacije temeljene na horoskopskim znakovima. 

VEZANI ČLANCI: 

Iako klub Zamboni nije iznio dodatne detalje o mogućem proširenju politike na druge horoskopske znakove ili o prilagodbi cijena ulaska temeljem ‘astroloških rizika’, mnogi se pitaju hoće li ovaj trend postati sveprisutniji u noćnom životu. Hoće li i drugi klubovi slijediti ovaj primjer? Ostaje nam da vidimo kako će se situacija razvijati i hoće li astrološka pravila postati nova norma u noćnim izlascima.

@airforcehigh2.0 zamboni nightclub nyc #nyc #nightlife #astrology #aries #gemini #fypシ゚viral #greenscreenvideo ♬ original sound - 🇭🇹Airforcehigh2.0🇭🇹
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.