Sa svojim restoranom, sjenicama, vinskim podrumom, apartmanima uklopljenim u tradicijsku arhitekturu ovoga kraja te pozicijom na ulazu u Park prirode Kopački rit, Didin konak jedno je od omiljenih odredišta posjetitelja Baranje, a izvrsnim recenzijama nismo odoljeli ni mi.
Na meniju su po 4 eura paštete od čvaraka i divljači, nešto jeftinija riblja, čips od šarana (7 eura), perkelt od soma ili smuđa bez kostiju, pohani žablji kraci, teleći obrazi s rimskim njokima napravljenim od sira i griza (svako je jelo 13,5 eura), čobanac (11,5 eura), sataraš, rezanci s makom (4 eura)...
Namirnice se nabavljaju s lokalnih OPG-ova, tjestenina se radi ručno, paprika je, naravno, baranjska. Za neka se jela, poput šarana na rašljama ili perkelta od divljači, potrebno naručiti dan prije.