Neposlušna kosa

Kosa vas ne 'sluša', a prijateljima ste uvijek isti? Vrijeme je promjena

Foto: Thinkstock
kosa
Foto: Thinkstock
kosa
Foto: Thinkstock
kosa
Foto: Thinkstock
kosa
Foto: Thinkstock
kosa
28.04.2014.
u 14:00
Više ništa ne može pomoći vašoj kosi da postane poslušna? Nitko vas ne komplimentira, a frizura vam je već godinama ista? Vrijeme je za promjenu. Provjerite kojih pet znakova vam govore da je krajnje vrijeme za frizera.
Pogledaj originalni članak

Više ništa ne može pomoći vašoj kosi da postane poslušna? Nitko vas ne komplimentira, a frizura vam je već godinama ista? Vrijeme je za promijenu. Provjerite kojih pet znakova vam govore da je krajnje vrijeme za frizera.

1. znak - Vaša kosa je izgubila volumen

Na tjemenu je spuštena, dok je sa strane postala neposlušna. Ukoliko vaša kosa uopće ne reagira na bilo koji postupak oblikovanja - feniranje, uvijanje figarom ili ravnanje - krajnje je vrijeme da se ošišate. Ponekad kosa dođe u takvu 'situaciju' da ni najbolji preparati ne mogu da polučiti svoj efekt.

2. znak - Prijatelji vas uvjeravaju da se 'ni za dlaku' niste promijenili!

To i nije tako loše, ali znate što?! Vrijeme je da učinite upravo suprotno - da se promijenite! Počnite skupljati fotografije frizura koje vam se sviđaju, napravite uži izbor i krenite kod frizera. On će vam pomoći napraviti konačan izbor frizure koja će pristajati vašem licu i stilu.

3. znak - Vaš frizer vas može ošišati i zatvorenih očiju

Rutina i predvidljivost baš su dosadni, kako vama, tako i vašem frizeru i okolini. Vrijeme je za novi par očiju, ruku i škara!

4. znak - Ne dobivate komplimente na račun svoje kose

Jedan od najjednostavnijih trikova jest da uvite kosu na 'tople' viklere koji će oblikovati krupne, meke i vrlo romantične lokne.

5. znak - Gotovo svakodnevno imate rep

Frizeri predlažu osvježavanje klasičnog izgleda ove frizure formiranjem šiški ili stepenastim šišanjem, što će kreirati volumen i lepršavost kose. Osim toga, ovaj način šišanja će vas motivirati da češće nosite raspuštenu kosu, umjesto da je stalno skupljate u konjski rep ili punđu.

Foto: Thinkstock

>>Trendi frizura za proljeće 2014.: Kako kosu zavezati u riblju kost

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.