Sastojci:
1 krastavac, 1 tikvica, 8 rotkvica, 1 žuta paprika, 4 žičice senfa, 125 ml jogurta, pola češnja češnjaka, sol, papar, 1 žličica divljeg komorača, 60 g mljevene govedine
Priprema:
Krastavac i tikvicu narežite na sitne kockice, rotkvice na tanke listiće, a žutu papriku na kockice od pola centimetra. Držite sve povrće odvojeno. Pomiješajte u jednoj posudici senf, jogurt, pola češnjaka, malo soli, prstohvat papra i žličicu narezanog divljeg komorača. Mutite sastojke mikserom sve dok ne dobijete ne previše tekuću kremu. Ulijte na dno četiri staklene čaše pomalo umaka, a preko rasporedite u slojevima naizmjenično povrće i mljevenu govedinu. Završite s malo umaka i ukrasite sa po jednom trakicom krastavca i malo komorača.
Obavezno držite u hladnjaku sve do posluživanja.