recept

Ljeto na tanjuru uz šarene paprike punjene kozjim sirom

Foto: Shutterstock
Ljeto na tanjuru uz šarene paprike punjene kozjim sirom
20.06.2014.
u 13:03
Poslužite kao samostalan vegetarijanski obrok ili kao prilog pečenom mesu
Pogledaj originalni članak

SASTOJCI:

desetak paprika raznih boja (crvenih, zelenih, žutih), dvije vrste mladog sira (kozja skuta i feta), bosiljak, peršin, češnjaka

PRIPREMA: Paprike operite, očistite od sjemenki i napunite smjesom koju ste napravili od mladog sira, istisnutog češnjaka i sitno nasjeckanog bosiljka.

Zagrijte grill-tavu ili roštilj pa ispecite paprike tako da se sir u njima fino zagrije. Poslužite kao samostalan vegetarijanski obrok ili kao prilog pečenom mesu.

>>Napravite sami domaći sladoled na štapiću od lubenice

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.