Promo

London – grad koji je najbolje istraživati pješice

Foto: Megabon
megabon
Foto: Megabon
megabon
Foto: Megabon
megabon
Foto: Megabon
megabon
Foto: Megabon
megabon
Foto: Megabon
megabon
Foto: Megabon
megabon
VL
Autor
PR Članak
03.12.2013.
u 08:15
Pogledaj originalni članak

Pođite s Megabonom na jedinstveno putovanje u grad bogate povijesti u kojem ćete proživjeti čarobne trenutke te si obećati da ćete se ponovno vratiti. Ova odlična Megabon ponuda uključuje tri noćenja s doručkom za dvije osobe u hotelu Travelodge Waterloo Hotelu te let iz Zagreba do Londona i nazad. Spakirajte stvari, požurite u London i pustite da Vas očara svojim šarmom.

Smješten u samom centru Londona, London Central Waterloo Hotel nalazi se nedaleko od londonskih famoznih atrakcija. Uživajte u zapanjujućem  360 pogledu na London Eye (londonskom oku) ili istražite ovaj poviješću bogat grad i posjetite  Tower of London,  Houses of Parliament i Big Bena. Blizu samog hotela je smještena i željeznička stanica Waterloo kao i podzemne stanice Lambeth North Station, London City Airport te London Heathrow Airport.

Ovaj je grad, usprkos ćudljivom vremenu, idealan za šetnju budući da na svakom koraku isijava britanska povijest. Kada se približite rijeci Temzi, pred Vama se otvara London u svom pravom sjaju i mnoge ostavlja bez daha. Ne zaboravite zaviriti u jedan od brojnih londonskih muzeja, fotografirati slikoviti Tower Bridge i Big Ben a poseban će doživljaj biti i šetnja pod rijekom Temzom u predjelu Greenwicha. Dok nježniji spol kupuje u jednom od najvećih trgovačkih središta na popularnoj ulici Oxford, muškarci će moći svratiti do jednog od najvećih nogometnih stadiona na svijetu Wembleyja ili do teniskog Wimbledona, slavnog zbog svoje svete trave.

Ako tražite pravi hotelski paket za posjet Londonu u rano proljeće, on vas čeka na Megabon portalu. Posjetite www.megabon.eu, rezervirajte vaše mjesto na avionu i otputujte u bajkoviti London!

MLADI ODLAZE

Nepalci, Filipinci, Egipćani... Strani radnici pohrlili u hrvatski grad. Domaće stanovništvo bježi: 'Zatvorili smo šest škola'

Stanovništvo Vrgorske krajine većinom čine stariji i nemoćni ljudi, dok se mladi, u potrazi za boljim životnim uvjetima, sve češće sele u zapadnoeuropske zemlje ili na obližnju Makarsku rivijeru. Prema popisu stanovništva, grad Vrgorac s 27 mjesnih odbora broji 5.911 stanovnika, no stvarni broj stanovnika na terenu procjenjuje se između 3.500 i 4.000

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr