ali ne varaju svi...

Ma jeste li vi to znali? Svaki peti muškarac ima tajni e-mail...

Foto: Marko Prpić/Pixsell
Ma jeste li vi to znali? Svaki peti muškarac ima tajni e-mail...
07.12.2012.
u 12:18
Čak 18 posto njih grize krivnja ako rade nešto što partnerica ne odobrava, primjerice gledanje filmova za odrasle, pa redovito brišu povijest surfanja
Pogledaj originalni članak

Istraživanje tvrtke za računalnu sigurnsot BullGuard pokazalo je da dvije tećine muškaraca čuva "password" i lozinku za društvene mreže i e-mail za sebe jer žele sačuvati privatnost dok dvadeset posto muškaraca ima i dodatni tajni e-mail za koji partnerica niti ne zna. Naravno, taj se mail koristi za dopisivanje s bivšom partnericom ili osobama koje sadašnja partnerica ne voli. 

No nisu svi muškarci "zločesti" i svoje tajno dopisivanje koriste za flertanje i varanje, već smatraju da imaju pravo na svoju privatnost i na dio života koji je samo njihov.

Čak 18 posto njih grize krivnja ako rade nešto što partnerica ne odobrava, primjerice gledanje filmova za odrasle, pa redovito brišu povijest surfanja, piše Daily Mail.

Što se mobitela tiče, pet posto muškaraca ima tajni broj za koji partnerica ni ne zna, a 77 posto briše poruke ako se partnerica nenadano odluči uzeti njihov mobitel na pregled...

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

IS
istima
11:06 08.12.2012.

Partnerica koja mi pregleda mobitel...... više mi nije partnerica, točka.