mnogi su ga osudili

Majka šokirana zahtjevom susjeda, a razlog zgrozio mnoge: 'Prestanite naručivati hranu...'

Foto: Getty Images
Majka šokirana zahtjevom susjeda, a razlog zgrozio mnoge: 'Prestanite naručivati hranu...'
10.09.2021.
u 12:28
Iako mu je objasnila da trenutno nemaju funkcionalnu pećnicu te da se moraju oslanjati na hranu iz restorana, njihov susjed inzistirao je da prestanu
Pogledaj originalni članak

Kada vam je to potrebno, nema ničeg boljeg od naručivanje hrane za van, pogotovo ako imate vjerodostojan razlog - kao da trenutno nemate kuhinju. Jedna žena tako je naručivala hranu svaki dan za svoju obitelj pa ostala šokirana zahtjevom susjeda, kako piše Mirror.

Objavivši na forumu Mumsnet, jedna majka tražila je savjet korisnika vezano za ovaj problem. Naime, objasnila je kako je njezin susjed bio prilično oštar sa svojim zahtjevom te nije znala kako mu odgovoriti.

Slavonski gradić prvi u Hrvatskoj uveo jedinstvenu socijalno-demografsku mjeru:

Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
Pleternica: Sajam dječjih udruga, školskih zadruga i vrtića
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
Pleternica
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
Pleternica
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
Pleternica: Konferencija za medije povodom devetnice i hodočašća svetištu Gospi od Suza

“Nedavno smo se preselili i nemamo pećnicu (trebala bi biti gotova do petka) pa smo se nažalost oslanjali na hranu za van. Još uvijek rješavamo stvari, a kuhinja je jedna od posljednjih stvari. Nije idealno, ali kraj se nazire. Susjed se predstavio prvog dana, djelovao je jako pristojno i prijateljski. No, kada sam danas došla kući, s kavom i sendvičem u ruci, pozvao me i rekao kako je primijetio da smo imali puno hrane za van te zahtijevao da to više ne radimo”, započela je.

Naime, stvar je u tome što njegova 8-godišnja kći vidi kako oni jedu hranu iz restorana te ga stalno pita zašto njihova obitelj isto ne može tako jesti. Objasnila mu je njihov problem s pećnicom te rekla kako nemaju puno izbora, ali da bi od vikenda trebali imati sve normalno.

"Nije bio nepristojan kad je pitao, ali jesam li nerazumna kad mislim da je jako znatiželjan? I da ne može diktirati što jedemo!? Inače, nijedno jelo nije bilo isporučeno nama, sve smo pokupili u restoranima, tako da nije bilo ni dostavljača ni problema”, nastavila je.

Razumljivo, svi korisnici su dijelili su isto mišljenje - da je njezin susjed sasvim pretjerao te da ga ne sluša.

“Recite mu da se ne miješa, a zatim naručite još jela. Zabada nos u tuđe poslove jer ne može podnijeti da svom djetetu kaže ‘ne’”, napisala je jedna korisnica, dok je jedan korisnik dodao: "Zapravo ste mu objasnili problem? Rekao bih mu da djeci treba znati reći ne, ali možda zato imam susjeda koja ne razgovara sa mnom ..."

Hrvati o ljetovanju na našoj obali: "Mislim, iskreno, da su cijene malo prevelike za naš budžet."

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.