Ljetna moda

Malu crnu haljinu ljeti obvezno zamijenite – plavom

Foto: nnn
Malu crnu haljinu ljeti obvezno zamijenite – plavom
11.05.2011.
u 13:40
Osim plave haljine, u ormaru bi se za vruće ljetne dane trebale naći i barem jedne sandale – platforme, seksi kombinezon te jedan svijetli sako
Pogledaj originalni članak

Možda nas vrijeme i ne služi najbolje, ali ljeto nam stiže, a s njime i izazovne, vruće ljetne odjevne kombinacije. Trgovine već nekoliko mjeseci na policama čuvaju najnovije kolekcije sandala, haljinica, kombinezona i torbica. Nije teško pogoditi koja je boja apsolutni hit ovog ljeta – plava, naravno, a to nam je nagovijestila i novopečena britanska princeza Kate, koja koristi svaku priliku da bi odjenula plavu haljinu. Kratka, duga, s naramenicama ili bez njih, plava haljina ovo ljeto preuzima ulogu male crne haljine i s njome ni u jednoj situaciji ne možete pogriješiti. Visoke tanke potpetice ovo ljeto zamijenit će, barem nakratko, platforme u svim oblicima i bojama, koje "fashionistice" cijelo ljeto neće skidati s nogu.

Tko bi im zamjerio s obzirom na to da su i te kako udobnije od potpetica od 12 cm! U svakom ženskom ormaru trebao bi se naći i barem jedan kombinezon koji, ako ga kombinirate s cipelama visokih potpetica, izdužuje svaku figuru. Da su velike torbe "must have" svake sezone, i ne treba napominjati; birajte one koje možete nositi u dnevnim i večernjim kombinacijama. Na more pak ne odlazite, a da u koferu nemate barem jedan jednodijelni kupaći kostim.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

JM
ja-ma
14:10 11.05.2011.

Ma nemojte!Mrzim plavu boju jer me asocira na zetovce,radničke kute i kombinezone pa nema šanse da ju nosim.Isto tako mrzim i jednodijelni kupaći kostim,no ipak ću se usuditi otići bez njega na more.\"Fashionistice\",\"must have\"...Bože,u što se pretvara ovaj Večernji?!