a čini se jednostavno

Mislili ste da znate skuhati jaje? 4 pogreške koje vjerojatno radite s jajima

Foto: Shutterstock
jaja
Foto: Shutterstock
jaja
Foto: Shutterstock
jaja
10.07.2014.
u 09:00
U čemu griješimo kod pripreme jaja i kako to ispraviti, savjetuje Michael Ruhlman, autor knjige "Egg: A Culinary Exploration of the World's Most Versatile Ingredient"
Pogledaj originalni članak

Naučili smo kako ispeći pile pa je red da se pozabavimo i još jednom namirnicom koja je često na stolu.

Nisu samo zdrava i puna proteina, jaja su spasonosni saveznik. Kad je hladnjak poluprazan ili jednostavno nemate ideju što biste kuhali, a gladni ste, pripremiti kajganu ili ih jednostavno skuhati najbrži je način da utažite glad i uživate. Iako se čini da je jaja jednostavno pripremiti, riječ je o delikatnoj namirnici.

Čak toliko da su jaja zaslužila i svoju knjigu. U čemu griješimo kod pripreme jaja i kako to ispraviti, savjetuje Michael Ruhlman, autor knjige "Egg: A Culinary Exploration of the World's Most Versatile Ingredient".

>>Mislili ste da znate ispeći piceka? 5 pogrešaka koje vjerojatno radite s piletinom

>>Evo zašto biste trebali češće jesti jaja

>>Ludo jednostavan način kako narezati bobice grožđa na pola

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

LM
lmalovic
09:48 10.07.2014.

Savjetodavac kaže: " .......pa zatim posudu staviti na VRUĆU VATRU." Bilo bi dobro znati kakva je to hladna vatra?!

BI
bigred1
09:36 10.07.2014.

to i nije brzo!

DH
dalibor.hren
09:17 11.07.2014.

Gdje voda "ključa"? Je li vrelište ili ključište, ako već ne kipi?