neugodno joj je

Mladenka posramljena jer se napila na svom vjenčanju: 'Policajci su htjeli zvati hitnu pomoć!'

Foto: Shutterstock
Mladenka posramljena jer se napila na svom vjenčanju: 'Policajci su htjeli zvati hitnu pomoć!'
25.06.2024.
u 15:30
Prekasno je shvatila da je previše popila
Pogledaj originalni članak

Vaše vjenčanje najveća je zabava u vašem životu, a jedna je mladenka priznala da je tijekom svadbene zabave malo pretjerala s alkoholom. Objasnila je da je otišla predaleko i da je njezin after party završio kao "pijana katastrofa", piše The Sun.

Korisnica Reddita Qarantinosfootfetish podijelila je dramu s vjenčanja u objavi. "Vjenčali smo se i plan je bio da se zabava nastavi u nekim barovima u centru. Dali su mi puno čaša i miješanih pića (bez zamjerke, moja je odgovornost bila da ne pijem previše) i sve je išlo odlično dok nismo došli do bara broj četiri", ispričala je.

VEZANI ČLANCI:

Prekasno je shvatila da je previše popila. "Vrlo brzo sam od nevjerojatnog osjećaja došla do toga da mi je jako muka i morala sam doslovno biti nošena od bara do klupe vani jer su mi noge toliko klecale da sam samo padala na tlo", nastavila je. Situacija je brzo eskalirala kada se umiješala policija.

"Vani su me okružili policajci, kao i svi prijatelji mog novog muža, dok sam povraćala i plakala i svima se obilato ispričavala. Nisam mogla držati oči otvorene i na kraju me je suprug unio u taksi nakon što su policajci, koji su bili jako dobri prema meni, zaprijetili da će pozvati hitnu pomoć", prisjetila se.

Nisu htjeli da se zove hitna pomoć i umjesto toga pokušali su ući u Uber. "Nastavila sam povraćati niz ulicu do auta i povratila sam i u taksiju. Moj muž i najbolja prijateljica doveli su me kući i probudila sam se s užasnom glavoboljom, ali inače sam dobro", napisala je. Iako je sve ispalo dobro, mladenka je bila posramljena.

GALERIJA: 5 stvari koje o svom vjenčanju ne biste trebali otkrivati na društvenim mrežama! 

Foto: Thinkstock
brak,vjenčanje
Foto: Thinkstock
vjenčanje
Foto: Thinkstock
Vjenčano prstenje
Foto: Pixabay
Vjenčanje
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
vjenčanje
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
Foto: Pixabav
vjenčanje
Foto: Shutterstock
Foto: Getty Images
vjenčanje

"Sada se nosim s ogromnom nelagodom i sramom zbog toga što sam bila nemarno pijana u javnosti, i to pred muževim prijateljima koje ne poznajem dobro, i što sam ga tjerala da se brine za mene prve bračne noći. Svi s kojima sam stalno razgovarala uvjeravali su me da se nitko ne ljuti na mene, ali tako mi je neugodno. Pretpostavljam da samo tražim mudre riječi o suočavanju sa sramotom nakon pijanstva (posebno kao netko tko je obično ona prijateljica koja se brine za sve ostale)", dodala je.

Redditori su preplavili komentare umirujućim porukama. "Dakle, ispričat ću vam priču. Davne 2014. godine, bio mi je 23. rođendan i pokušavala sam upoznati nekoga vani i spetljati se s njim. Pokušala sam impresionirati tog jednog tipa, puno sam pila, otišla sam kući s njim, a onda sam povratila u krevetu. U noći našeg vjenčanja 2020. (da s tim istim tipom, očito sam ostavila dojam) također sam povratila u krevetu, ovaj put barem u kantu za smeće. U svakom slučaju, to se događa. Sada smo u braku 2,5 godine, trenutno sam trudna i samo želim reći da sam započela naš brak na isti način na koji sam započela našu vezu i oboje je funkcioniralo prilično dobro", napisala je jedna korisnica. "Moj muž je povratio u mom krevetu, na moj rođendan, samo 6 mjeseci nakon što smo započeli vezu. Zajedno smo 7+ godina", dodala je druga korisnica. 

Na vjenčanju prijateljice poljubila njenog zaručnika: 'Sada me svi naši prijatelji mrze...'

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.