Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije sretan

Oženio se prije tri tjedna i žali zbog toga: 'Bilo je puno nepotrebne drame'

Shutterstock
19.06.2024.
u 15:30

Muškarac je priznao da žali zbog svog braka isključivo zbog svoje tazbine, a kada im je to rekao, ostali su užasnuti

Vjenčanje je velika stvar, jer obećavate ostatak svog života jednoj osobi koju volite i kojoj vjerujete više nego bilo kome drugom. No, jedan je muškarac priznao da on i njegova supruga s kojom je u braku tri tjedna "žale što su imali tradicionalno vjenčanje" jer su oboje zapravo željeli pobjeći - ali zbog očekivanja obitelji, ignorirali su vlastite želje, piše Mirror. 

"Na kraju nismo pobjegli zbog pritiska obitelji, većinom njezinih roditelja koji su je natjerali da se osjeća loše jer im je jedina kći i što im potencijalno uskraćuje priliku da vide svoju kćer kako se udaje i rekli su da će požaliti ako nema 'svoj trenutak' ", napisao je muškarac u objavi.

VEZANI ČLANCI:

Rekao je kako je računao da njezini roditelji žele "svoj trenutak", a ne da im je stalo da ona ima svoj. Objasnio je da je protekla godina bila puna nepotrebne drame, a sve je bilo jako skupo, iako su roditelji s jedne i s druge strane pomogli u plaćanju. "Općenito, bila je to godina stresa, hrpa drame oko stvari poput toga tko bi trebao biti na svadbi/pozvan na vjenčanje, i sva svadbena drama o kojoj sam uvijek slušao", objasnio je na Redditu.

Dodao je i da se niti jedno od njih nije zabavljalo tog dana, budući da oboje imaju "blagu socijalnu anksioznost", što je također veliki razlog zašto su htjeli pobjeći. "Bilo je loše kao što smo i očekivali", rekao je. Nezadovoljni muškarac nastavio je: "Vratili smo se s medenog mjeseca u četvrtak, a ovog smo vikenda bili u kući njezinih roditelja. Stvarno su bili ponosni što su nas uvjerili da napravimo tradicionalno vjenčanje i nastavili su komentirati stvari poput ' Vidite, zar to nije bilo tako zabavno!'. Prvo bismo se pristojno složili i pokušali promijeniti temu, ali nekako sam puknuo pred kraj večeri kad su dali prijedlog s kojim se nismo slagali, a moja svekrva je rekla: 'O, dušo, naravno da je to tvoja odluka, ali zapamti da sam bila u pravu u vezi s vjenčanjem i mislim da sam u pravu u vezi s ovim.'", ispričao je. 

GALERIJA: 5 stvari koje o svom vjenčanju ne biste trebali otkrivati na društvenim mrežama! 

1/9

Zbog toga je muž prestao glumiti i rekao im koliko mrze cijelo iskustvo vjenčanja. "Pitali su moju ženu je li to istina, a ona se slomila i rekla da je 100% istina, mrzila je cijelo iskustvo. Otišli smo ubrzo nakon toga, ali jutros me njezin tata nazvao i rekao kako sam nepristojan i želi da odem tamo kako bih se osobno ispričao njegovoj ženi", dodao je.

 U komentarima su ljudi bili šokirani, govoreći da ih roditelji njegove žene ne poštuju već su htjeli da njihova kći bude poslušna i nije im se svidjelo odbijanje od strane muškarca. "Koliko mogu biti bezobrazni i puni sebe", napisao je netko. "Stvarno ne razumijem kako se neke ljude da natjerati da naprave nešto što ne žele. Moje su granice jasne", komentirao je netko drugi. "Bili ste ljubazni, ali vaša šutnja ne bi mogla trajati dugo. Nastavili su se truditi da se potvrdi da su bili u pravu i bilo je apsolutno vrijeme da im date do znanja da su bili u krivu kada su rekli da je veliko vjenčanje dobra ideja", dodao je još netko. 

Snimka svadbe: 'Svekrva je došla u vjenčanici, trebala sam tada shvatiti da slijedi i razvod'

Komentara 3

MO
montello
10:01 20.06.2024.

nije za svakog brak

PN
pošteni_načelnik
06:32 20.06.2024.

tko objavljuje, a tko prenosi ovakve nebuloze? sve samo protiv braka! Ma tko vas tjera u brak? Brak je Božja milost i povjerenje u čovjeka! Amen.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije