osjeća se krivo

'Moja supruga i ja imali smo seks u troje s jednom djevojkom - sada se ja potajno nalazim s njom'

Foto: shutterstock
'Moja supruga i ja imali smo seks u troje s jednom djevojkom - sada se ja potajno nalazim s njom'
21.09.2024.
u 19:00
Iako je to bilo uzbudljivo, sada se osjeća krivim prema supruzi i pita se treba li tražiti njezinu dozvolu za nastavak sličnih aktivnosti.
Pogledaj originalni članak

Muškarac se javio savjetnici za odnose The Suna, Deidre, kako bi izrazio svoje osjećaje nakon tajnog sastanka sa ženom s kojom je imao seks u troje. Iako je sve što je radio s tom ženom bilo nešto što je njegova supruga već vidjela, osjeća se uzrujano i krivom. Ovaj 35-godišnjak, sa svojom 33-godišnjom suprugom, ima dvoje djece te je pet godina u braku. 

Dok je njegova supruga kućanica, on radi na građevini. Iako njihov odnos funkcionira, otkako su djeca stigla, njihov seksualni život postao je monotonan i dosadan. Nakon što je mu prijatelj predložio web-stranicu za upoznavanje, muškarac je, pod utjecajem vina, predložio svojoj supruzi da unesu malo uzbuđenja u svoj seksualni život te da isprobaju seks u troje. 

VEZANI ČLANCI: 

Ona je pristala, ali je željela da treća osoba bude žena. Odabrali su onu koja ih je najviše privukla, unajmili dadilju i otišli u hotel gdje su dogovorili sastanak. Nakon što su se zabavljali u hotelu, sljedeći vikend, žena s kojom su bili ponovno je zatražila sastanak s njim, što je rezultiralo oralnim seksom. Iako je to bilo uzbudljivo, sada se osjeća krivim prema supruzi i pita se treba li tražiti njezinu dozvolu za nastavak sličnih aktivnosti.

Deidre odgovara: Otvoreni odnosi su delikatan posao, a ključ uspjeha leži u snažnoj komunikaciji. Dok ste oboje pristali na jednokratni seks u troje, važno je razjasniti sve granice i pravila. Vaša supruga vjerojatno ne bi odobrila dodatne susrete s tom ženom bez prethodnog razgovora.

VEZANI ČLANCI: 

Poligamija može funkcionirati za neke, ali uključivanje trećih osoba u vašu vezu nosi velike rizike, uključujući mogućnost emocionalne veze s trećom stranom, što može ugroziti vaš brak. Iako je vaš seksualni život možda trenutno u drugom planu zbog obiteljskih obaveza, uz trud i komunikaciju, možete ponovno uspostaviti povezanost i uživati jedno u drugome. Nemojte ugroziti svoju stabilnu vezu tajnim sastancima.

Žena se srami priznati da ima aferu: 'Znam da taj odnos nikamo ne vodi, ali seks je odličan'

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.