'kao da je rađena u zatvoru!'

Muškarac nasmijao pratitelje s lošom tetovažom: 'Ovo se dogodi kad tattoo majstor ima loš dan...'

Foto: TikTok/ephemeral_remy
Muškarac nasmijao pratitelje s lošom tetovažom: 'Ovo se dogodi kad tattoo majstor ima loš dan...'
04.03.2022.
u 14:30
- Ako živite u blizini, preporučite mi neke dobre tattoo umjetnike - napisao je i u komentarima objasnio da je 'umjetniku očito bio loš dan' kad je njemu radio tetovažu.
Pogledaj originalni članak

Amerikanac Lauren Kellogg pokazao je na svom TikTok računu kako izgleda neuspjela tetovaža zbog koje mjesecima, kaže, nije izlazio u kratkim rukavima. 

Tetovaže su `modni hit`, ali ove s kanom će vas oduševiti

Na ruku si je, na desnu podlakticu, dao tetovirati zmiju, a u svom je TikTok videu pokazao i sliku koju je pokazao tattoo 'umjetniku' da ju kopira, no rezultat je ispao katastrofalan, a njegova je objava sakupila skoro pola milijuna pregleda i gomilu komentara pratitelja u nevjerici.

- Ako živite u blizini, preporučite mi neke dobre tattoo umjetnike - napisao je i u komentarima objasnio da je 'umjetniku očito bio loš dan' jer ono što je napravio nema veze s onim što ga je tražio, a što i nije baš jako komplicirano'.

@ephemeral_remy #duet with @flickinglauren we don’t always get what we want 😂 #duet #tattooboy #fyp #inked #blackworktattoo ♬ original sound - Nashat

Loša je tetovaža ljude barem nasmijala, pa su razočaranog muškarca neki u šali pitali i 'je li se možda tetovirao u zatvoru'.

- Taj je crtež bolno gledati - komentirao je jedan korisnik, no autor posta je naglasio da, iako je očito nezadovoljan, uopće ne krivi tattoo majstora koji mu je napravio tetovažu.

- I najveći umjetnici imaju loše dane - rekao je i dodao da to što se koža na tom dijelu ruke pomiče sliku čini još gorom, prenosi The Sun.

Tetovirao si je 90 posto tijela i ne planira stati!

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.