novi broj

Najbolja slastičarka na svijetu, Maša Salopek: Slastičarstvo kojim se bavimo u Hiši Franko je nevjerojatno provokativno i totalno funky!

Foto: Sandra Šimunović/PIXSELL
Najbolja slastičarka na svijetu, Maša Salopek: Slastičarstvo kojim se bavimo u Hiši Franko je nevjerojatno provokativno i totalno funky!
15.10.2021.
u 11:08
Donosimo i recepte iz bakine bilježnice - zagrebačka maturantica priprema domaće kolače koji će vas odmah vratiti u djetinjstvo, a za sve je kriva Nona Dunja i njezina tekica s receptima
Pogledaj originalni članak

Sutra vas uz Večernji list na svim kioscima čeka novi broj magazina Slano&Slatko u kojem, među ostalim, možete pročitati i veliki intervju s Mašom Salopek, Čakovčankom koja se okitila titulom najbolje slastičarke na svijetu, a deserti koje priprema u Hiši Franko toliko su nekonvencionalni i inovativni da odušavljavaju na prvu.

Foto: Sandra Šimunović/PIXSELL

Da ne otkrivamo previše reći ćemo samo da je desert od fermentiranog graha nešto zaista posebno...

 

Donosimo i pričo o Sanji Vejnović koja je s novom kuharicom dokazala i da je umjetnica i s kuhačom u ruci. Donosimo neke od njezinih recepta koji su jasni i precizni i pa ih svatko može pratiti.

Bili smo i u maloj pivovari u blizini Zeline, Angeluš, u kojoj rade tri jako posebna piva.

Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL

Ta priča dokaz je da se stvarno sve može kad se nešto jako voli, a supružnici Devčić iznova to potvrđuju.

Donosimo i recepte iz bakine bilježnice - zagrebačka maturantica priprema domaće kolače koji će vas odmah vratiti u djetinjstvo, a za sve je kriva Nona Dunja i njezina tekica s receptima.

Naš slavni chef David Skoko bit će zadovoljan tek kada sva domaća hrana bude visoke kvalitete. Onda će njegova misija u promociji lokalnih proizvoda biti pri kraju, a do tada ne namjerava stati...

Nadamo se da smo vas zaintrigirali i uspješno zakazali sutrašnje druženje s vama, do tad - dobar tek!

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.