Mačka-model

Najpoznatija mačka na svijetu, ona K. Lagerfelda, osvojila naslovnicu

Foto: Grazia
Najpoznatija mačka na svijetu, ona K. Lagerfelda, osvojila naslovnicu
19.09.2012.
u 00:01
Za limitirano Grazijino izdanje Karl je pozirao s miljenicom Choupette kojoj je ovo prva naslovnica, a osim poziranja Choupette je pristala čitateljima pokazati kako izgleda njezina svakodnevica
Pogledaj originalni članak

Choupette je najslavnija i najsofisticiranija mačka na svijetu, ima profil na Twitteru i 17.000 sljedbenika, obožava paštetu, na manikuru odlazi k liječniku, a u modnom svijetu svi je obožavaju.

Također, maskota je i Lagerfeldova brenda NET-A-PORTER.COM za koji je snimila i promotivni video. Dosad je snimila editorijale za i-D i Harper's Bazaar, a u rujanskom broju časopisa V dobila je čak 10 stranica te pozirala s Laetitijom Castom.

Upravo je Grazia pružila Choupette priliku života – naslovnicu limitiranoga specijalnog izdanja na kojem je pozirala sa svojim dragim Karlom. No ni to nije sve jer je Lagerfeld s urednicima Grazije pripremio za sve obožavatelje svoje mačke, ali i one koji to nisu, kako izgleda jedan dan u životu Choupette.

Dizajner je odabrao njezinih 40 najboljih fotografija iz njihova zajedničkog života – od davanja modnih savjeta Karlu do obavljanja kućanskih poslova.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

MI
mightymraz
06:56 19.09.2012.

what did I just read?