Promo

Najuspješniji ljetni modni projekt - Dove Fashion.hr cruise 2012

Foto:
Dove Fashion.hr cruise 2012 (1)
Foto:
Dove Fashion.hr cruise 2012 (1)
Foto:
Dove Fashion.hr cruise 2012 (1)
Foto:
Dove Fashion.hr cruise 2012 (1)
Foto:
Dove Fashion.hr cruise 2012 (1)
VL
Autor
PR Članak
06.06.2011.
u 11:07
Od 30. lipnja do 1. srpnja 2011. Zlatni Rat, Bol na otoku Braču
Pogledaj originalni članak

Kreativni tim vodećeg modnog koncepta na ovim prostorima, FASHION.HR-a, drugu godinu zaredom organizira dva najuzbudljvija modna dana u vrućem ljetnom kalendaru. Premijerno prikazane prošle godine cruise kolekcije simboliziraju jedinstvenu revoluciju u domaćem modnom kalendaru koji svojim idejama i finalnim sadržajem prognozira uspješnu budućnost hrvatskog dizajna.

Kao zasigurno najljepša plaža na Mediteranu, Zlatni rat u Bolu na otoku Braču još će jednom ugostiti poznata dizajnerska imena koja će medijima, kupcima i budućim poslovnim partnerima predstaviti svoju viziju odjeće za ležerni odmor. U dva pomno osmišljena dana, od 30. lipnja do 1. srpnja, Bol na otoku Braču okupiti će brojne predstavnike medija, modne zaljubljenike i suradnike iz cijele regije koji će osim u revijama uživati u ekskluzivnim večerama i koktel zabavama.

Uz Aleksandru Dojčinović, Ana Mariu Ricov i Igora Galaša, čije smo prve cruise kolekcije imali priliku vidjeti prošle godine, prvi put će nam svoje cruise kolekcije predstaviti i Ivan Alduk, Martina Felja, Branka Donassy te Antonija Jakšić i Lara Pašalić, mlade bračke dizajnerice. Kao posebne gošće ovogodišnjih cruise kolekcija biti će JSP – sestre Jelena i Svetlana Proković, poznate u regiji po brojnim modnim nagradama osvojenim u Beogradu i Ljubljani.

Najznačajnija kolekcija svakako će biti revija Ivice Skoke za omiljeni svjetski beauty brand DOVE. I ove sezone osmišljen je poseban natječaj '100% MOJ STIL', na koji se mogu prijaviti sve zainteresirane djevojke i žene. DOVE za cilj ima inspirirati što veći broj žena, ali ovoga puta s naglaskom na govoru tijela. Deset stvarnih žena s najimpresivnijim stilom imat će mogućnost postati DOVE ambasadorice i nositi kreacije omiljenog Ivice Skoke.

Jedan od najnagrađivanijih modnih timova u regiji nastavlja spajati svoje platforme u jedinstvenu modnu simbiozu, stoga će modni spektakl na Braču također poslužiti za predstavljanje projekta PROMOTORI FASHION.HR INDUSTRIJE. Projekt FASHION.HR INDUSTRIJA, koji je nedavno osvojio nagradu za najkreativniji i najinovativniji projekt godine, dobit će svoje promotore, zaštitna lica iz javnog života. Promotori za pojedine suradnje bit će predstavljeni na posebnoj koktel zabavi u sklopu DOVE FASHION.HR CRUISE na Braču. Slavne osobe, zajedno s FASHION.HR timom, na taj način odaju unikatnu podršku novom valu projekata i uspjeha domaće modne industrije.

Kao društveni epicentar hrvatskog modnog i javnog života u ta dva dana postat će luksuzni Grand Hotel Elaphusa u kojem će se održavati niz aktivnosti i zabava za uzvanike iz Hrvatske i inozemstva.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr