Ako mislite da cijene na Jadranu nisu realne, što biste tek mislili da ste se našli u situaciji djevojke Georgine Jarvis koja je ljetovala na španjolskoj obali.
Ova 19-godišnjakinja iz engleskog Leedsa bila je na odmoru s obitelji u gradiću Fuengirola u regiji Costa Del Sol kada je posjetila restoran poznat po veganskoj hrani.
Djevojka je prvo naručila vegansku pizzu, no kada je vidjela da pizza sadrži jaja, koja vegani ne jedu jer su životinjskog podrijetla, odlučila se uzeti nešto drugo što joj je kuhar preporučio.
No, kada je dobila 'drugu najbolju stvar na jelovniku', 19-godišnjakinja nije znala šali li se netko s njom ili to osoblje restorana uistinu naziva obrokom.
Jer ono što je dobila bila je jedino narezana rajčica i luk, a svoje jelo platila je čak 9 eura, odnosno oko 65 kuna.
Njezina mlađa sestra, 17-godišnja Gabbie odmah je fotografirala hranu koju je njezina sestra dobila i objavila je na Twitteru nakon čega se čuvena salata velikom brzinom proširila internetom.
– Izašli na čaj i u restoran koji je specijaliziran za vegane, a ovo je moja sestra dobila kao izvrstan veganski obrok – napisala je Gabbie pod fotografiju koju je objavila, a koja je brzo izazvala lavinu komentara.
Imate li vi iskustva s ovakvim 'obrocima'? Pošaljite nam fotografije vaših skupih jela na javi@vecernji.net.
U Dubrovniku ali i ucijeloj Dalmaciji sve pet put više vridi pa je frka pomisliti koliko bi tek tu platila???