popularna odredišta

Negdje biste na izlet za vikend? Posjetite ove najljepše izletničke destinacije u Hrvatskoj!

Foto: Instagram/@plitvicelakesnp
Foto: Instagram/@kamacnikcanyon
Foto: Instagram/@dvortrakoscan
Foto: Instagram/@ppkopackirit
Foto: Instagram/@dtreskanica
Foto: Instagram/@npbrijuni
14.06.2023.
u 11:30
Hrvatska je prepuna prirodnih ljepota
Pogledaj originalni članak

Plitvička jezera imaju 16 međusobno povezanih jezera s nevjerojatno čistom vodom i preko 90 vodopada koji se ubrajaju u najljepše svjetske prirodne atrakcije piše portal Putni kofer.

Kanjon Kamačnik se nalazi kod Vrbovskog, na pola puta od Zagreba do Rijeke. Omiljena je za izlete obiteljima s djecom jer je dugačka tri kilometra u svakom smijeru te nema strmih uspona.

Trakošćan je jedan od najljepših dvoraca u Hrvatskoj te je ujedno spomenik kulture i prirode najviše kategorije. Svi ljubitelji prirode uživat će u laganoj šetnji kroz šumu i oko jezera.

Park prirode Kopački rit skolonište je stotinama ptičjih vrsta te je jedna od najvećih europskih močvara, a zovu ga jednim od najljepših parkova prirode u Europi.

Istarska šetnicu "Staza sedam slapova" prati najljepše dijelove toka rijeke Mirne i njezinih pritoka, a ljubitelji slapova i prirodnih fenomena je obožavaju.

Nacionalni park Brijuni obiljuje netaknutom prirodom koja će vas revitalizirati, a možete posjetiti i safari park, vidjeti otiske stopala dinosaura, pogledati Staru maslinu, bizantski kastrum itd.

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.