Restaurant konoba Brošćica

Nismo uspjeli kušati sve pa ćemo se brzo vratiti

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
07.08.2020.
u 22:08
Njihov jelovnik temelji se na tradicionalnim domaćim jelima, ali ne može se odbaciti ni internacionalna ponuda jela
Pogledaj originalni članak

Konoba Brošćica jedina je u Tisnom koja radi tijekom cijele godine. U njoj ne jedu samo turisti već i domaći pa su nam je na više mjesta preporučili. – Mi smo najuporniji, radimo više od 11 mjeseci godišnje, smatramo da je to nužno zbog kvalitete destinacije – kaže Ivica Ćuzela koji s bratom Krešom vodi restoran već 24 sezone.

Njihov jelovnik temelji se na tradicionalnim domaćim jelima, ali ne može se odbaciti ni internacionalna ponuda jela, objašnjava. – Od prvog dana držimo do tradicije, ali svake sezone nastojimo obogatiti jelovnik. Nudimo crni rižoto, razna jela od sipe, ove je godine nudimo i sa slanutkom, potom pašticadu, a slanih srdela ima uvik. Imamo i odličnu pizzu, a mogu se naručiti i druga jela iz krušne peći – govori Ivica Ćuzela. Iznenadio se koliko Austrijanci i Nijemci vole probati nešto naše.

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

– Kažu da im smeta kada im sve nudimo isto kao da su kod kuće, žele istražiti i okuse kraja u koji su došli. Mi se trudimo biti različiti. Pašticada s njokima je 70 kuna i izvrsna je, kao i brudet od hobotnice. Jednako košta i crni rižoto od sipe, kojim se ponose. Nismo mogli kušati sve. Vratit ćemo se.

OCJENA

Izbor i kvaliteta jela (do 50 bodova)  48

Izbor i ponuda pića (do 15 bodova) 13

Posluga i ljubaznost (do 10 bodova) 10

Dojmovi i prostor (do 20 bodova) 17

Ukupnost ponude (do 5 bodova): 4

ukupno  92

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.