Tu se oduvijek vrhunski jede, pa izbor restorana nije lak. Mi smo otišli u Pakoštanac, restoran s 50-godišnjom tradicijom. A zajedno s nama stigla je i živa riba - zubatac, škarpina...
- Naš pokojni otac je do prošle godine držao restoran. Bio je nadaleko poznat. Među prvima bacio se u taj posao. Dolaze nam političari, nogometaši, običan svijet... Vole doći zbog mesa, ali prije svega zbog ribe, ravno iz mora na tanjur. Nema prijevare, sve je domaće i to ljudi prepoznaju. Nijemci, Francuzi, Talijani i Nizozemci su nam najčešći gosti, i uvijek se vrate. Čak i Talijani ovdje ostave napojnicu, a inače to gotovo nikad ne rade... - kaže 38-godišnja kći vlasnice Martina Bungur.
Naručili smo salatu od hobotnice s paštetom od tune kao predjelo, a za glavno jelo mesnu platu s domaćim umakom. Nespojivo? Varate se.
Izbor i kvaliteta jela (do 50 bodova) 50
Izbor i ponuda pića (do 15 bodova) 14
Posluga i ljubaznost (do 10 bodova) 10
Dojmovi i prostor (do 20 bodova) 18
Ukupnost ponude (do 5 bodova): 5
Ukupno 97