vatrene kombinacije

Odlično si pašu: Ovo je 6 seksualno najkompatibilnijih horoskopskih znakova

Foto: shutterstock
Foto: shutterstock
Foto: shutterstock
Foto: shutterstock
Foto: shutterstock
Foto: shutterstock
Foto: shutterstock
20.06.2024.
u 03:30
Pogledaj originalni članak

Postoji podcijenjen aspekt zodijaka kada je u pitanju seks. To je veza između znakova koji su u različitim, ali kompatibilnim elementima, spojenih aspektom koji astrolozi nazivaju sekstil. Da to jednostavno raščlanimo: najveću seksualnu kompatibilnost možete pronaći između zemljanih i vodenih znakova, kao i između vatrenih i zračnih znakova. Znakovi u nekompatibilnim elementima (tj. zrak i voda) možda će se teško naći na istoj stranici, a oni koji dijele isti element (tj. vatra na vatri) ponekad su previše slični da bi stvari krenule, piše Yahoo. Među svim ovim sekstilima, ovo je šest parova koji su najbolji od najboljih. 

6. Vodenjak i Ovan: Vodenjak i Ovan je možda najnevjerojatnija kombinacija ovih parova. Ovan ima trajni mladenački Joie de vivre dok Vodenjak ima staru energiju u duši, a opet, njih dvoje se susreću u sredini i frcaju iskre.

5. Blizanci i Lav: Blizanci i Lav su super zabavna i razigrana kombinacija, a vjerojatno će se složiti odmah nakon flerta u baru. Lav pada na Blizančev šarm, dok Blizanac pada na Lavovu neizbježnu karizmu. Ovo dvoje bi također mogli voljeti igranje uloga u spavaćoj sobi.

4. Jarac i Ribe: Ova su dva znaka manje eksperimentalna, a više tradicionalna, ali koga briga je li seks lud sve dok djeluje. 

3. Vaga i Strijelac: Vaga i Strijelac ponekad su previše poletni zajedno da bi djelovali kao dugoročni romantični par. Ali, u spavaćoj sobi savršeno funkcioniraju. Vaga je mnogo eksperimentalnija u spavaćoj sobi nego što bi većina mislila, a Strijelac im može parirati.

2. Bik i Rak: Kombinacija Bika i Raka odlično funkcionira zajedno između sunčevih znakova, a također je super vruća kada dvoje ljubavnika imaju Mars u ovim znakovima. I Bik i Rak imaju različite načine preuzimanja vodstva u spavaćoj sobi, ali su također osjetljivi na mekšu stranu onog drugog.

1. Djevica i Škorpion: Škorpion bi mogao biti znak s najvećom reputacijom čudaka među plahtama, ali ono što većina ljudi ne zna je da nagrada za najčudniji znak zapravo ide Djevici. Djevica i Škorpion su super kompatibilni ljubavni parovi, a njihova seksualna kemija je razigrana, dugotrajna i apsolutno neusporediva.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.