Odresci od kojih vam je i najgori dan - dobar dan, naravno uz preduvjet da ste ljubitelji mesa. Ukoliko volite pojesti kvalitetan biftek uz ukusne priloge, možete to napraviti u Forth Apacheu, i nećete požaliti. U idiličnoj atmosferi smješteno je tisuću kvadrata restorana, uređenog u pravom kaubojskom stilu. Ambijent koji će definitivno privući obožavatelje westerna. U mirnoći i ljepoti Svete Nedjelje, ljubitelji mesa nalaze svoj kompletni raj.
Tijekom 'show cookinga', Leona Paraminski i Marko Lušić za novinare i posjetitelje pekli su steakove. Marko je pripremio file jelena koji je odležao 20-ak dana u vlastitom soku i tretiran je u Wet Aging vakuumu, dok je Leona pripremila junetinu. Uz fenomenalni file jelena, sjajno je sjeo Syrah iz vinarije Voštinić - Klasić, koje je posluživao Tomislav Voštinić.
Leonina juneći biftek također je ispao odlično. Djelomično je tome razlog i tehnika Dry Aginga, kojom u Apacheu obrađuju meso prije pripreme. Najfinije juneće meso odleži 20 dana u komori koja zadovoljava sve uvjete - vlažnost i temperaturu zraka. Rezultira to iznimnom punoćom okusa s najvećom koncentracijom proteina. Okusi su to koje nećete tako lako zaboraviti. Topla preporuka svim istinskim ljubiteljima mesa, westerna i ležerne atmosfere.
>>Kauboji i indijanci 'stanuju' zajedno nedaleko od metropole i sjajno kuhaju