Institut za ljubav

Oni koji se zaljubljuju na prvi pogled skloniji su preljubu

Foto: Photos.com
Oni koji se zaljubljuju na prvi pogled skloniji su preljubu
27.04.2010.
u 18:00
Muškarci koji vjeruju u ljubav na prvi pogled imaju tri puta veće šanse da će prevariti svoje partnerice od onih kojima je potrebno više vremena da se zaljube
Pogledaj originalni članak

Muškarci koji vjeruju u ljubav na prvi pogled imaju tri puta veće šanse da će prevariti svoje partnerice od onih kojima je potrebno više vremena da se zaljube. U istraživanju njemačkog instituta za ljubav i odnose sudjelovalo je više od 5000 muškaraca i žena, a pokazalo se da je za 75 posto muškaraca i 80 posto žena potrebno najmanje pet izlazaka u nekoliko tjedana da odluče žele li se upustiti u ozbiljnu vezu ili ne.

Oko 42 posto muškaraca koji su se kleli da vjeruju u ljubav na prvi pogled priznalo je preljub.

Njih 20 posto reklo je da su bili nevjerni u prethodnoj vezi, dok ih 90 posto svejedno očekuje vjernost od buduće partnerice.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

LA
Latz
10:54 28.04.2010.

@Ringo glupo istrazivanje, ali ne iz navedenog razloga nego zato sto je nepotrebno jer je cisti logicki zakljucak ... ako se netko tako lako \"zaljubljuje\" onda se to sigurno nece dogoditi samo jednom ...

MA
MagicSerb
10:59 28.04.2010.

Hahaha, kako da ne. Ko još danas veruje u ljubav? Verovatno oni koji su u svojim glavama na kraju 19. veka. Dobro jutro da ću napraviti \"izlet\" svaki put kad mi se za to ukaže prilika bez i malo griže savesti. Moja je to poruka i svima ostalima. Život je jedan i suviše kratak, a vernost se ne isplati. Naravno, preljube treba vršiti u tajnosti, pogotovo ukoliko imaš decu i ukoliko je to moguće. Nije se rodila ta kojoj bi bio veran, a niti će se roditi.

RI
Ringo
00:01 28.04.2010.

Još jedno glupo istraživanje, jer ljubav nije statistika. A prevara nema veze sa ljubavi na prvi pogled nego sa poštenjem. Pošten čovjek ne vara.